Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В началото на седмицата бъдете готови на компромиси в отношенията, за да избегнете конфликтите. Начинанията са успешни. Имате подкрепата на вашите колеги. Отношението им към вас ви изпълва с нови сили. Ръководството ще приеме добре новите ви предложения. Не допускайте груби грешки. От понеделник, както се очакваше от седмици, проблемите на работното ви място са породени от спор с ваш колега. Радвате се на приятни емоции и на признание заради успехите, които сте пожънали. Не допускайте ваш подчинен да ви ядоса така, че да го уволните, а и ще спечелите нечия неприязън. Трудностите са преодолими, ако са породени и от вашите действия и не са свързани със странични фактори. Въпреки това успехът няма да ви изостави. Доброто заплащане няма да закъснее. Независимо от проблемите, които ви създават, в края на седмицата успешно завършвате най-важните задачи, с които сте се натоварили.

ЗДРАВЕ Използвайте свободните часове всеки ден, за да се възстановите от умората. Ако възникнат проблеми със здравето ви, приемете, че са заради лошото ви настроение. Обогатете организма си с витамини.

ЛЮБОВ Вечер обърнете внимание на брачната си половинка и на децата си, защото сте им длъжници заради постояната ви заетост през седмицата. Разногласията ви с ваш роднина и неговите интриги са причина за проблеми.