Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Поли Генова в "Като две капки вода"
Поли Генова в "Като две капки вода"

Битката за първото място в "Като две капки вода" тази вечер най-вероятно ще е между Поли Генова и Калин Врачански.

Изпълнителката, стигнала до 4-ото място в Евровизия, определено пее по-добре от успешния български актьор. Но участията й досега в шоуто за преобразяване доказаха, че изобщо не й липсва артистичен талант.

Точно наопаки, но също така успешно стоят нещата и при Врачански. Той е много талантлив и популярен на сцената и пред камерата и в същото време изненада всички с певческите си възможности.

Така че силите им са почти изравнени.

Поли Генова, Калин Врачански, Герасим Георгиев-Геро и Орлин Павлов са четиримата финалисти, които тази вечер ще се състезават за последно кой от тях ще победи в "Като две капки вода". Освен признанието на публиката най-добрият между тях ще получи и нов автомобил.

Калин Врачански е любимец на публиката още от първия епизод на този сезон в шоуто за преобразявания. Въпреки че се състезава с изключително талантливи певци, в много от превъплъщенията си успява да ги надмине и като артистично представяне, и като гласови данни. Тази вечер той влиза в ролята на Васил Михайлов и песента от филма "Капитан Петко Войвода".

Орлин Павлов - повече известен като певец, отколкото като актьор, въпреки неколкократните си роли в български сериали досега, също реши да заложи на патриотичен дух с една от най-обичаните български песни на Емил Димитров.
Великолепният актьор Герасим Георгиев-Геро е подготвил артистична изява в образа на руския актьор Юрий Никулин за финала на шоуто. Геро често изоставаше в класирането, въпреки че има две запомнящи се изяви в шоуто на Нова тв - като Ваня Костова и като Ема Бънтън от британската момичешка група "Спайс гърлс".

Поли Генова е вероятният победител в шоуто тази година, чийто финал Нова тв излъчва от 20 ч днес. Тя ще изпълни "Хелоу" - най-новия хит на английската поп певица Адел. Освен парчето, което с популярността си ще помогне на Генова, публиката вероятно ще гласува за нея, за да й се отблагодари още веднъж за емоциите, които тя предизвика с участието си в Евровизия.

Тази вечер изборът се прави изцяло от зрителите. Преди техния вот журито ще даде само мнение и препоръки.

Освен преобразяванията на финалистите в епизода тази вечер ще бъдат излъчени и изпълненията на новосформираните дуети - Прея с Джулия и Преслава с Жоро и Светльо.

Орлин Павлов в "Като две капки вода"
Орлин Павлов в "Като две капки вода"
Калин Врачански в тв шоуто
Калин Врачански в тв шоуто
Герасим Георгиев-Геро
Герасим Георгиев-Геро