Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Съпругата на Джони Деп обяви, че американският актьор е постоянно пиян и дрогиран. За 15 месеца брак той почти не е изтрезнявал, каза пред медиите Амбър Хърд, разпалвайки с нова сила битката около скандалния им развод. Тя разказа, че Деп се стягал само по време на снимки, когато гълтал хапчета, за да се вкара във форма. "Той е тиранин, страда от параноя, а изблиците му на гняв ме плашат, страхувам се за живота си", оплака се актрисата пред изданието TMZ.

През изминалата седмица 30-годишната Хърд подаде молба за развод след едва година и три месеца брак. Тя обвини мъжа си, че я бие, показа белези от удар с мобилен телефон, с който я замерил по лицето, и издейства съдебна заповед, забраняваща му да стъпва на по-малко от 90 метра от нея.

Героят от "Карибски пирати" отрече oбвиненията в побой и обяви, че Амбър преследва милионите му и да се добере до тях е единствената цел на хулите й. Започвайки развода, тя веднага

поискала 50 000 долара месечна издръжка,

но съдът й отказал, припомнят медиите. А адвокатът на 52-годишния Деп заплаши, че ще я съди, защото излъгала за удара с телефона.

Хърд обяви, че се развежда със звездата, само три дни след като Деп изгуби майка си Бети Сю Палмър на 20 май. Като причина тя посочи "непреодолими различия" в съжителството. „През цялата ни връзка Джони упражняваше вербално и физическо насилие над мен", е заявила Амбът под клетва.

Съседка на семейството разказа пред в. "Дейли мирър", че на 21 май Хърд й изпратила SMS със зов за помощ. Когато пристигнала, Деп крещял на жена си, а тя седяла на дивана, покрила главата си с ръце, за да се пази от ударите му. Бесният съпруг държал бутилка от вино и я размахвал заплашително като бухалка. Комшийката се опитала да ги разтърве, но Деп шамаросал и нея