Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дъщерята на Трифон Иванов получи специална фланелка от Христо Стоичков по време на бенефиса на Камата.
Дъщерята на Трифон Иванов получи специална фланелка от Христо Стоичков по време на бенефиса на Камата.

Дъщерята на легендарния защитник Трифон Иванов - Галина, обвини последната му жена, че опитва да разпродаде тайно имотите му, съобщи в. "Телеграф". Тя публикува на профила си във фейсбук разпечатка от съобщения, изпратени от Валя Панова. От тях става ясно, че вдовицата на Туньо коментира стопанисвания от него язовир и евентуалното му прехвърляне.

"Опечалената вдовица има десетки фирми и още толкова скрити сметки. Действа по изпитани схеми, тествани на предишни любови, починали по същия начин. Тя обича толкова силно човека, че е готова на всичко за него. Приема всичките му фирми, жилища, имущества, подписва се дори като солидарен съдлъжник по кредитите му. Тя е готова да поеме всичко, за да го спаси (от банките приживе, от децата му след смъртта). Опечалената вдовица бавно и тактично отстранява всичките му близки: сестрите, децата, приятелите и колегите му. Всички ставаме изведнъж излишни в нейните сметки. Опечалената вдовица диктува, нарежда...тя има голям опит. Знае законите и използва властта. Мрази децата му. Едното е "глупав келеш", другото е "глупава трътла", а третата е "същинска наркоманка", пише Галина във фейсбук.

Преди около месец тя отново изригна в социалната мрежа с друго "кърваво писмо", в което обвини приятелката на баща й, който почина от инфаркт, че е обявила за продан апартамента му без дори да се обади на децата му.