Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Великият Христо Стоичков доказа, че за него невъзможни неща няма. По случай юбилейния си мач той докара на родна земя футболни величия от цял свят, които сътвориха истински спектакъл на стадион "Васил Левски".

Дни преди най-голямото спортно събитие на годината звездите на Стоичков пристигнаха в България. Те бяха настанени на 6 етажа в хотел "Маринела".

Пръв за грандиозното събитие в София пристигна известният футболист на "Реал" (Мадрид) Иван Саморано.

Той прекарваше голяма част от времето си в хотела, като любезно разговаряше със свои фенове, дошли от цяла България да го срещнат на живо. Не отказваше автографи на никого, даже видимо се забавляваше в компанията на почитателите си.

Най-добрият колумбийски футболист на всички времена Карлос Валдерама пристигна със съпругата си за бенефиса на Стоичков и не я остави нито за миг сама.

Като една истинска звезда той присъстваше само на официалната вечеря,

дадена от Камата вечерта преди мача.

Бившият италиански национал Антонио Бенариво също се отличи сред звездните гости. Вечерта преди мача той се появи за кратко в дискотека „Мегами” заедно със свои приятели от Италия.

Какви специалитети похапнаха гостите на Камата и как приключи грандиозният купон на чуждестранните звезди четете тук - в онлайн изданието на "168 часа".