Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Духът на поета" - на 1 юни от 19 часа в Народен театър "Иван Вазов". Цена: от 10 до 20 лв.
Как някогашните борци за свобода се превръщат в диктатори – без да правят преврати, с официалното съгласие на народа и с всички лостове на демокрацията.
Един сън на Стефан Стамболов, в който със Захарий Стоянов трябва да решат какво да правят с внезапно появилия се „поет от корицата на Читанката"

Бившите апостоли и настоящи властници са изправени пред най-тежкия избор.

"Последни поръчки" - на 28 май от 19 часа в театър "Българска армия". Цена: от 10 до 15 лв.
Хуморът е най-добрият начин да разгледаш един проблем, без да потънеш в него. Хуморът е и най-прекият път към публиката. Затова колкото и сериозен да е проблемът за нашите персонажи, ние търсихме смеха или поне онова иронично намигване, което поставя под въпрос сериозността и драматизма на ситуацията, защото в крайна сметка какво значение имаме Аз и Ти за безкрая на Вселената?


"Секскомедия в лятна нощ" - на 29 май от 19 часа в театър "Сълза и смях". Цена: от 10 до 15 лв.
Има такива нощи... Във въздуха сякаш се носи и разпръсква любов... Всички са увлечени от реални и въображаеми любовни трепети. Според Юрий Дачев ключовата дума за спектакъла е симпатия. Текстовете на Уди Алън са смешни и тъжни, в тях се виждат несъвършените хора, объркани и в същото време по особен начин симпатични. И забавни!