Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА От първия ден на седмицата сте орисани на успехи в материално отношение, ако не проявите наивността си на работното място. В почивните дни ви липсва настроение, заради грешки на ваши колеги, които са ви принудили да работите без почивка. Избягвайте агресивната критика. Ако не сте умерени и налагате мнението си, рискувате от понеделник да си спечелите врагове след ваши колеги, които не са успели да измъкнат облаги от вас. Неистовата им омраза е породена от завист заради професионалните ви успехи. Трудностите на работното ви място са свързани с желанието ви да бъдете състрадателни и да изслушвате оплакванията на ваши подчинени. Не правете добрини, които няма да бъдат оценени. Уговорените делови разговори за края на седмицата изискват от вас да сте уверени в исканията си. Не ги отлагайте заради по-маловажни задачи, но не разчитайте на късмета си.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но сте податливи на инфекциозни заболявания. Бъдете отговорни към себе си и се пазете от простуди дори и ако времето е топло. Възможни са проблеми с щитовидната жлеза.

Любов: Не е изключено вашите близки да са поканили на гости непознати за вас хора, които няма да ви харесат. Не пропускайте да си създадете положителни емоции. Избягвайте запознанствата и романтичните срещи.