Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В петък и почивните дни пътувайте и се подгответе за запознанства. Преди да тръгнете, имате време да разговаряте за предстояща инвестиция, на която отдавате голямо значение преди края на месеца. Не се притеснявайте от трудностите, за да не съсипете постигнатото до момента. От понеделник не се вживявайте в критиката на колегите си, ако е градивна. По-добре замълчете, помислете върху думите им и си направете верните изводи. Имате възможност да завършите започнатата работа до края на седмицата. Засиленият стремеж към печалба, който е причината да се заемете със задачи по право принадлежащи на ваш колега, ще ви спечели неприязънта му. а и не е искал вашата помощ. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на случайни хора. Дискретността е задължителна. Избегнете проблемите в общуването заради заядливите ви изказвания. В края на седмицата сте удовлетворени от постигнатото.

Здраве: Не са изключени неочаквани разходи, свързани с покупки за вашите деца или лечение на роднини. Здравето ви е нестабилно. Дайте си заслужена почивка. Податливи сте на нервно напрежение.

Любов: Вечер бъдете със семейството си. Несемейните ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща. Ако спорите заядливо не са изключени усложнения в семейните отношения или с интимната ви половинка.