Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Седмицата започва с успех за вас, но не са ви от полза хвалбите за финансови постъпления, защото рискувате да предизвикате завистта на колегите си. Не предприемайте промени, ако не сте подготвени за тях. По-добре е да не пътувате. От понеделник добре обмислените действия са гаранцията за бъдещите ви успехи. Бъдете умерени в работата си и думите си и не показвайте на всички колко сте доволни от започнатото, не споделяйте и какви приходи очаквате, защото отново ще бликне завистта. Ще се наложи да работите повече от обичайното, но пък удовлетворението от постигнатото ще бъде вашата награда. Не вземайте прибързани и необмислени решения. Не проявявайте импулсивност и ще се справите с трудностите по пътя си. Не пропускайте да проявите решителност. Очаквайте финансови постъпления. Вашите съдружници ви гарантират финансови постъпления, които имате възможност да инвестирате веднага, но проверете отново надеждността на проекта.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, което може да съсипете сами. Вечер си почивайте. Внимавайте с какво се храните, защото сте податливи на хранителни отравяния заради неправилно комбинирани храни.

Любов: Вечер бъдете с близките си. Време е без отлагане да проведете разговор с брачната или интимна половинка, целящ изясняване на отношенията ви, но без присъствието на "добронамерени" роднини..