Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В началото на тази седмица от вас се изисква да си наложите търпение и да не се вживявате в егото си, да не проявявате амбиции само за да се доказвате пред колегите си, като се решите на цялостна промяна на работното си място. Рискувате да останете без работа. Когато преболедувате обидата и осъзнаете какво сте сторили, може да се окажете в безизходица, която да продължи и през следващия месец. От понеделник без причина сте напрегнати и склонни към заяждане. Ако се налага да провеждате срещи с делови партньори, ще се изнервите допълнително, защото не сте във форма. Не пропускайте възможността да подпишете подготвените финансови договори. Заемете се със задачите си и премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат без причина. Не допускайте да ви натоварват с чужди задачи, ако вашите са кратък срок на изпълнение.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, но има причина и вие я знаете добре. Възрастните и децата да проведат профилактика за предпазване от инфекциозни заболявания. Не си внушавайте здравословни проблеми.

Любов: Не влизайте в спор с близките си, който ще доведе единствено до разправии и нервност. Гостуване на роднини или приятели, които изобщо не очаквате, може да променят плановете ви в почивните дни.