Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Активни сте и в петък и почивните дни се справяте блестящо, отговорно и компетентно със задачите си на работното място. Стабилизирайте постигнатите резултати и не се изкушавайте веднага да започнете новите си задачи, въпреки че сте ги обмислили. От понеделник още веднъж огледайте плановете си, за да избегнете разпиляването, захващайки се ту с едно, ту с друго. От значение е да избягвате деловите срещи, които не са планирани. Не се срещайте с непознати хора, дошли изненадващо на посещение при вас, за да искат пари. Бъдете внимателни при провеждане на разговори с вашите колеги. Не е изключен конфликт с делови партньори, с които сте приключили отношенията си. Начинанията са успешни, ако предварително са добре обмислени. Очаквайте отлични и будещи завист финансови постъпления. В края на седмицата ще се наложи да работите до по-късно.

Здраве: Вечер си дайте активна почивка и отделете достатъчно време за сън. Здравето ви е притеснително нестабилно, защото проявявате несигурност, която винаги ви вреди, особено когато е безпричинна.

Любов: Много сте чувствителни към проблемите в личните си отношения. Стига да пожелаете, с един замах можете да стабилизирате живота си и да срещнете голямата любов, ако още не сте обвързани.