Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА През първите дни на седмицата поставете началото на вашите нови задачи, които ви обещават бързи финансови постъпления. При необходимост проведете неотложните разговори и срещи. Не споделяйте плановете си. От понеделник рискувате да привлечете вниманието на неприятели, които със сигурност ще ви навредят когато най-малко го очаквате. Не допускайте финансови загуби след отличните приходи, за да избегнете бъдещите неблагоприятни последици. Не са изключени и конфликти с началниците ви, заради неразумни промени, които колегите ви са наложили във ваше отсъствие. Не си струва да изяснявате отношенията си. бъдете самокритични, за да осъзнаете собствените си недостатъци и да запълните пропуските в знанията си. Допълнителната работа ще ви натовари. Не спорете, ако не сте уверени в правотата си. Не се сърдете заради градивната критика.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не пътувайте, за да избегнете травми, и автопроизшествия и се предпазвайте от инфекциозни заболявания, предавани по полов път, ако сте решили да се впуснете в сексуални изживявания.

Любов: Бъдете толерантни към желанията на партньорите си, ако имате до себе си чувствителни представители на Риби или Везни.

Не отказвайте помощ на ваши роднини, ако ще гарантирате стабилност в личния си живот.