Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Ако се отдадете на активна работа, въпреки че сте планирали пътуване през почивните дни, може да спечелите неочаквано много пари. Имате възможност да дадете изява на интелекта си, ако се налага да сте на работното си място. Докажете, че сте перфекционисти и изпипвате задачите си до най-малкия детайл. От понеделник сте обзети от тревожност, причинена от изостанали задачи. Притесненията ви са безпочвени. Заредени сте с достатъчно сили и увереност, за да се справите както винаги отлично. Провеждането на разговори, свързани с финансови договори, няма да ви донесе полза. Откажете срещите и без колебание анулирайте сделките, които сте обсъждали, но не сте финализирали. Постепенно може да възстановите отношенията с деловите си партньори, които изоставихте инатливо и без причина преди време в своя вреда. В края на седмицата не избързвайте в действията си и преценявайте добре думите си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Предупреждавам ви, че сте податливи на простуди и травми поради невнимание или защото сте решили да правите ремонти сами, без да знаете какви предпазни мерки да вземете.

Любов: Радва ви възцарилата се хармония във вашето семейство, която е допълнителен стимул за вашия успех. Личният живот е изненадващо спокоен, но не мислете, че ако сте избухливи, мирът ще бъде съхранен..