Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Приемаме за нормално носенето на очила, но се стряскаме, виждайки човек, носещ слухов апарат. Не знаем как да се държим с него, колко силно да му говорим и смятаме, че е невъзпитано да засягаме темата за слуха му. Това, разбира се, погрешно! Носенето на слухов апарат се приема за нещо съвсем нормално по цял свят.

Как работят слуховите апарати?

Слуховият апарат представлява малко електронно устройство, което се носи зад ухото или вътре в ухото, преди ушния канал. Той е съставен от три основни части – микрофон, усилвател и говорител. Апаратът получава звук от микрофона, който преобразува звуковите вълни в електрически сигнали и ги праща към усилвателя, който от своя страна увеличава силата им и ги препраща през говорителя към ухото. Така това ви позволява да можете да чувате звуци, които не сте могли да чуете преди това, да можете да чувате по-добре и по-ясно, когато провеждате телефонен разговор, да комуникирате по-лесно с хората около вас, да се може да се подобри вашата способност за общуване в шумна обстановка.

Накратко, слуховият апарат усилва определени звуци, така че човек със загуба на слуха да може да слуша, комуникира и да участва по-пълноценно в ежедневните си дейности. Той може да ви помогне да чувате по-добре, както в тихи, така и в шумни ситуации. Именно затова център за слуха Фонио оказва значителен принос за подобряване качеството на живот на хората с увреден слух. За да отговори на индивидуалните нужди на пациентите си, разполага със съвременна компютърна и аудиометрична техника. Специалистите на фирмата са професионално обучени и квалифицирани. Не изпускайте възможността да се радвате отново на звуците около вас!Хората, използващи слухови апарати изпитват невероятно подобрение в качеството на живот веднага щом започнат да ги използват. Те поддържат по-пълноценни отношения с околните, по-уверени са и изпитват независимост и сигурност.

Ако се съмнявате във вашия слух, посетете един от центровете за слуха Фонио и да тествате слуха си – безплатно! Там може да се възползвате от високовалифицирано обслужване и любезно отношение, слуховите Ви апарати ще бъдат настроени специално за Вас, след което специалист по слухопротезиране ще тества дали разбирате говор в тиха и шумна обстановка.

Слухови апарати, предлагани от Fonio, притежават висока точност на обработка на звука, дискретни са и удобни за ползване. Освен това те се отличават с:

- Дискретна визия и модерен дизайн

- Функции, осигуряващи чуваемост и ясното

- Продуктов каталог, удовелтворяващ индивидуалните нужди

- Цветова гама, отговарящи на всеки вкус

- Съвместимост със безжични аксесоари

- Устойчивост на вода и прах

Позволете на новите технологии да променят и улеснят живота Ви!