Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Соня Заварчик
Соня Заварчик

"ОБЛЪЧИХ Алексей Петров и магистратите с енергията си на заседанията по делото му.
Не допускаха нито журналисти, нито обикновени хора, писна ми да чакам и изпаднах в транс. Така с мисълта си проникнах вътре. Облъчих магистратите и те се измориха много бързо. Непрекъснато изпращах мислоформи към тях. На Алексей Петров направих тройна защита - така, с енергията си предпазвам чакрите му. До септември ще го пуснат - това разказва специално за вестник "168 часа" ясновидката на скандалния Алексей Петров Соня Заварчик.- Видях кълба от дим в съдебната зала - около магистратите. Тяхното натоварване е жестоко. В предизборната кампания
Бойко светеше
а сега е помръкнал. Той е роден на 13 юни, астрален е, доверчив и не си проверява хората. Очакват го още по-големи височини в политиката, но и предателства от приближени. Той работи не за пари, а за престиж. Няма да кажа дали ще стане президент, но няма да изкара мандата си" - продължава медиумът.
Откриваме Соня в семпъл кабинет на ул."Три уши". Освен дипломите є по стените, компютъра и картините, на които е нарисувала Ванга, няма друго. "Нарисувах я върху кутия от бонбони. Ходила съм при Ванга като дете. Имах трудно детство, майка ми почина, а баща ми бе военен и пътуваше. Мащехата ми бе зъл човек, искаше да ме отрови. Мен ме пращаха по сиропиталища. На 15 години избягах от Дома в Банкя и право на Рупите. А Ванга ми вика "Беглецът да дойде при мен"- спомня си Соня.
"Много политици идват при мен, почти всеки ден. Лъчезар Иванов бе един прошляк, моя приятелка го хранеше в ресторант "Щъркелите" на "Позитано" 8. Познах на Софиянски, че ще стане кмет на София - стана в манастира "Свети Мина" в Орландовци. Монахинята леля Златка бе ясновидка, а той бе дошъл при нея. Като я попита дали ще го изберат, тя му каза - "Соня ще ти каже!" После той реставрира храма, а когато го призоваха като обвиняем, пращаше хора при мен да му давам енергия за делата. Далаверите са по линия "Софиянски-Маджо". И Румен Овчаров е идвал."
Името "Заварчик"
на Соня идва от професията є на младини. 26 години е заварчик , а после води и курсове в "Балканкар". "Тази професия е свързана с огъня, използвам го и в лечителството - пречиства. Правя щит - мислоформа и изпращам огнена струя като от оксижен. Така излекувах дъщеричката на известен бизнесмен, посред нощ я доведе с голямо топче зад ухото. След два часа облъчване не остана и следа. Камъни в бъбреците лекувам с фантом - представям си, че ги мачкам като в менгеме. Всичко става с много силно биополе."
Преди години Соня Заварчик завършва
китайска медицина
в Центъра за следдипломна квалификация на НСА. Била е една от лечителките в център "Лотос".Твърди, че военните са им правили изследвания и нейната енергия от 180 пункта средна норма стигнала 325. "Грабнах изследването си и избягах от военните. Вера Кочовска бе много силна, но я съсипаха японците с изследвания. Царичина е една черна дупка - копали са, за да оправдаят пари. Белоградчик - Враца - Монтана са силните енергийни центрове в България. 2012 ще бъде много важна за нас. Всички ще разберат, че земята ни е избрана. По света ще има бедствия, земетресения, наводнения, но България ще остане незасегната. Могат да ни унищожат само с психотропната война. 12 свръхмилионери искат да купят страната ни" - твърди Соня Заварчик.

 

Алексей Петров
Алексей Петров