Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимки ХРИСТО РАХНЕВ
Снимки ХРИСТО РАХНЕВ

Жена и 6-годишното и момиченце са тежко ранените при катастрофата на автомагистрала " Тракия" в района на Пазарджик, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Пътният инцидент е станал на 60 км. по посока Пловдив след тунел " Траянови врата" около 14ч.

Автомобил "Алфа Ромео", управляван от 34-годишната С.С. от София е самокатастрофирал и се е преобърнал край пътя. При катастрофата 6-годишното момиченце е излетяло от колата. Към момента на инцидента в близост са пътували военно-медицински екип с линейка и автопатрул на " Военна полиция". Военните медици са оказали първа помощ на пострадалите и са ги транспортирали с линейката до болницата в Пазарджик.

От здравното заведение съобщиха, че състоянието на двете пострадали е тежко, но отказаха подробности. Заради катастрофата за около част движението по магистралата бе частично блокирано и се образува голяма колона. Причините довели до пътния инцидент се изясняват. Пътното платно на магистралата вече е проходимо, но се регулира от полицаи.