Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Клаудио Раниери СНИМКА: РОЙТЕРС
Клаудио Раниери СНИМКА: РОЙТЕРС

Майката на Клаудио Раниери разкри, че е започнала да плаче, след като синът й е станал шампион на Англия начело на Лестър. 96-годишната Рената обяви, че синът й вече е кралят на Англия. Мениджърът на „лисиците“ обядва с майка си часове преди мача Челси - Тотнъм (2:2), който направи Лестър шампион на Висшата лига. Веднага след това Клаудио Раниери се върнал на Острова, за да гледа двубоя от „Стамфорд Бридж“ със съпругата си.

„Започнах да плача веднага след края на мача. Късно през нощта се чух с Клаудио, тъй като моите внуци и племенници не спираха да звънят и да ме поздравяват. Всички бяхме много щастливи. Сега можем да си отдъхнем“, разкри Рената пред „Ла Република“.

„Целият сезон до момента беше една неспираща емоция. На следващата сутрин си купих всички спортни вестници и прочетох заглавията. Много бях удовлетворена. Всички медии наричаха сина ми Краля на Англия“, допълва 96-годишната майка на мениджъра на Лестър.

„Трябва да призная, че не съм очаквала този успех. Той намери тези момчета. Всички те са много добри играчи. Клаудио ми призна, че футболистите му са професионалисти и вършат работата си, но със сигурност не са някакви супер играчи. Знам, че той е щастлив в Англия и там се отнасят много добре с него. Синът ми преоткри себе си в Лестър.“

„Трябва да призная, че с Клаудио не се отнесоха с нужното уважение в Рома. Цялото семейство сме фенове на „джалоросите“ и когато синът ми пое „вълците“ бяхме щастливи. Често посещавахме клубната база „Тригория“, но съжаляваме за начина, по който всичко свърши. Клаудио беше много близо до титлата и с Рома, но все пак тогава пое отбора след началото на сезона. Това обаче вече е без значение. Той е Кралят на Англия, можете ли да си представите това.“

Рената Раниери разкри и причината за елегантния външен вид на мениджъра на Лестър.

„Синът ми следи за фигурата си. Той никога не яде паста за предястие. Вместо това залага на зелен боб или салата. Любимото му ястие е пържола със спанак. За десерт предпочита ягоди с лимонов сок и захар", признава Рената Раниери.