Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимки: Facebook/Instagram
Снимки: Facebook/Instagram

"Хората мислят, че аз съм силeн, но тя е много по-силна".

Дейвид Дъглас много добре знае какво е да си силен. Висок е 1,82 м и тежи 150 кг. Той е професионален бодибилдър, наричат го "Звяра". Без проблем се справя с 300-килограмови тежести. Дейвид обаче споделя, че съвсем скоро е разбрал истинското значение на думата силен. Открил го е в 12-годишно момиченце, разказва германското издание Gofeminin.

Линдзи Ратклиф страда от рядко наследствено заболяване - синдрома прогерия. Тялото й остарява от 8 до 10 пъти по-бързо от тялото на здрав човек. Смята се, че на 13 години момиченцето ще приключи земния си път.

Дейвид и Линдзи се запознават преди 3 години по време на събитие за бодибилдинг, набиращо дарения за деца с редки заболявания. Оттогава са най-добри приятели и една наистина необикновена двойка.

"Още от първия ни ден заедно Линдзи е като моя малка сестра. Няма думи, с които да опиша, какво чувствам към нея", споделя Дейвид. "Тя ми помага да достигам до невероятни постижения, когато мисля за нея. Приятелството ни е безценен подарък", казва още той.