Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Внукът на Кастро Антонио
Внукът на Кастро Антонио

Френската модна къща “Шанел” направи за първи път ревю в Куба. Заради него в столицата Хавана пристигна главният дизайнер и творчески директор на компанията Карл Лагерфелд. Той представи последната си круизна колекция на екстравагантно ревю, което премина през пешеходната улица Paseo del Prado на метри от морето.

Карл Лагерфелд се появи в края на ревюто. СНИМКИ: РОЙТЕРС
Карл Лагерфелд се появи в края на ревюто. СНИМКИ: РОЙТЕРС

Това е поредното събитие в Куба, което може да се определи като “историческо” по пътя на страната към подобряване на отношенията със Запада и към демократизация, съобщи Ройтерс.

Основни акценти в ревюто бяха характерните за острова сомбрера, пури и стари автомобили. Сред изненадите в него беше младият модел Антонио Кастро - един от внуците на Фидел Кастро, който също се включи в дефилето.

За да видят историческото събитие, в столицата Хавана пристигнаха актьорите Вин Дизел и Тилда Суинтън. Достъпът до ревюто беше само с покани. Стотици кубинци го наблюдаваха от терасите на домовете си, като махаха с ръка на моделите. На края на ревюто се появи и Карл Лагерфелд, който носеше сако с пайети, черни ръкавици и вратовръзка.

Вин Дизел пристигна в Куба за ревюто.
Вин Дизел пристигна в Куба за ревюто.