Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"ДАРИ УСМИВКА" е инициатива на част от най-красивите българки от всички възрасти! Тази пролет те даряват тоалетите, с които са короновани за Мис България, Мисис България и Мисис Баба на български деца оставени без родителска грижа и деца от социално слаби семейства.

Всички имат душа. И една от първите им мечти е да влязат в живота след незабравимата нощ на зрелостния бал. Ние ще помогнем на български момчета и момичета да са щастливи и да се чувстват еднакви с всички в тази нощ. Децата са най ценното на този свят, иначе за какво живеем!, категорични са красавиците.

Този път наградите ни не са корони, ленти, пари, козметика и слава. Нашата награда е усмивката, която сме предизвикали с делата си, казва Мис България Ана Иванова. Тя е щастлива защото само за месец е подкрепена от плеада титуловани красавици - Ваня Пенева - Мис България 2011, Юлия Юриевич - Мис България 2007, Дони Василева - Мисис Баба 2015, Мариана Маринова - Мисис България 2007, Александра Иванова - Мисис България 2013, Ради Орцева - Мисис България 2014, Вики Божилова - Мисис България 2013.

Още по-ценна е подкрепата, която получава "Дари усмивка" от приятелите си, от непознати - собственици на магазини за облекла и обувки, както и от кметове, без които трудно ще разберем къде има най-належаща нужда от сбъдване на мечтата за абитюриентския бал, коментира Ана Иванова.

Заедно можем! И аз виждам, че е така! Ние, българите сме изключително добри, състрадателни и щедри хора! Радваме се на всяка дерена дреха, която ще превърне една млада дама в истинска принцеса и един млад мъж - в перфектно изглеждаш джентълмен. Нека всеки от тях получи своя шанс да пристъпи в живота уверено и да бъде достоен българин, споделя Ана Иванова.

Дни преди най-светлия християнски празник - Великден, всеки от нас, който има възможност може да се включи в инициативата! И да е сигурен, че е дарил не една усмивка с добрината си!

Ако искате да се присъедините, можете да пишете на мейл адрес [email protected], както и на страницата на акцията във фейсбук Дари Усмивка.
https://www.facebook.com/%D0%94%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%A3%D1%81%D0%BC%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B0-1106910366009649/?fref=ts