Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Въпреки поредицата от почивни дни и ретроградния Меркурий имате възможността да стабилизирате позициите си на работното място и да си осигурите добри приходи и по-висока заплата. Предприемете крачката към разширяване на бизнеса си, ако сте управители на ваша фирма, за да получите финансова подкрепа. На Великден сте изкушени да договаряте съвместен бизнес. Не допускайте разходи, които могат да доведат до лични загуби. Изненадата ви за деня са интересни запознанства. От понеделник, заредени с добро настроение, ще осъзнаете, че трудностите са преодолими. Вървете уверено към целта си. Жънете професионални успехи, ако работите активно в този ден. Бъдете умерени с материалните си стремежи. Запазете добрия тон и добрите колегиални отношения дори и ако се чувствате наранени и пренебрегнати. Организаторските ви възможности ще бъдат оценени.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро. Предпазвайте се от простуди и проблеми с кръвното налягане, особено ако прекалите с обилното хапване в празничните дни. Разхождайте се повече и ще се чувствате във форма.

ЛЮБОВ Бъдете толерантни към вашите близки и не се лишавайте от приятните вечерни мигове с тях. Нямате причина да сте дистанцирани, освен ако нямате угризения на съвестта след флирт през деня.