Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кубрат Пулев отправи гръмки закани към съперника си на 7 май за европейската титлата Дерек Чисора
Кубрат Пулев отправи гръмки закани към съперника си на 7 май за европейската титлата Дерек Чисора

Кубрат Пулев отправи гръмки закани не само към съперника си на 7 май за европейската титлата Дерек Чисора, но и към Владимир Кличко, който го нокаутира през есента на 2014 година.

„Когато бия Чисора, а аз ще го направя, не искам нищо повече от реванш срещу Владимир Кличко. Кличко го виждам като аутсайдер на реванша с Тайсън Фюри, но стискам палци за Кличко. Не Тайсън Фюри трябва да прекрати кариерата на Кличко, трябва аз да го направя”, заяви Пулев на пресконференция преди мача с Чисора за пояса на IBF.

„Ще направя необходимото това да се случи, дори този реванш да се проведе в Киев”, продължи Кобрата със заканите.

След 4 месеца усилена подготовка българският ас в тежката категория излиза в Хамбург срещу британеца Дерек Чисора. Чисора е известен като голям провокатор, но Пулев не е притеснен от номерата му. „Знам, че той си пада по изцепките, но няма да го подценя”.

Същевременно Тайсън Фюри (Анг) пак скандализира, като се съблече гол до кръста по време на първата официална пресконференция за реванша срещу Владимир Кличко.
Сбирката за медиите се проведе в зала „МЕН Арина” в Манчестър, където ще се състои и самият мач. Двубоят е насрочен за 9 юли. Билетите ще струват между 50 и 1000 паунда.

Двамата боксьори се срещнаха за пръв път от техния първи мач през ноември. Тогава изненадващо англичанинът победи Кличко и спря неговата серия от победи. По време на брифинга украинецът изглеждаше изключително спокоен. Той не спря да се усмихва.

„Направих грешка в мача с Фюри и тази грешка ми струваше титлите – коментира Кличко. – Фюри има страхотни умения. Не съм съгласен обаче с начина, по който говори. Хората очакват нещо от шампиона. Той трябва да представя спорта по един добър начин.”

„Кличко беше победител толкова дълго време, защото се биеше със съперници, които знаеха, че няма как да спечелят. Той мамеше доста, а по честния начин няма как да победи. Този мач ще бъде различен, защото мисля да го нокаутирам за един рунд.”
Украинецът каза, че също смята да нокаутира Тайсън Фюри. „Мотивиран съм повече от всякога”, допълни Кличко.

Фюри реши да покаже от своята клоунада към края на пресконференцията. Той се съблече и се обърна към журналистите.

„Дебел съм като свиня. Мога да го победя още тук и сега. Дебелаците знаят доста неща, но дори и извън форма винаги ще намеря начин да те победя.”

Британските журналисти успяха да изнервят Кличко. Те го попитаха на няколко пъти дали наистина мами с ринга и с бандажите на своите ръце. Украинецът побесня когато го попитаха дали ще се откаже, ако загуби срещата и отказа да отговори.