Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Предлагаме мнението на наш клиент, който ползва DX2 шампоан против побеляване на косата от няколко месеца. Решихме да го споделим,защото ежедневно получаваме въпроси, чиито отговори се намират в тази негова история.

"Здравейте! Казвам се Петър (44 г.) и искам да споделя проблема си. На 25 години, косата ми започна да побелява. Първоначално се появиха няколко бели косъма, но за по-малко от година те се увеличиха драстично. Това ме притесни силно и аз отидох на дерматолог. Лекарят заключи, че най-вероятно се касае за наследствена обремененост и няма какво да се направи.

След като традиционната медицина не реши проблема ми, се обърнах към алтернативната. Започнах билколечение, пиех по три пъти на ден отвари, и си миех косата с черен чай. Но резултатът беше нулев – появяваха се все нови и нови бели косми.

Тогава реших – срам, не срам - ще се боядисам. След ползването на боя обаче, ми се появи друг проблем. Косата ми загуби своята мекота, блясък и много трудно я разресвах, да не говорим че точно една седмица след боядисването й, боята падаше и тя придобиваше рижави оттенъци. Няма да ви описвам с подробности как мургав мъж на средна възраст изглежда с рижаво-червеникав оттенък на косата! Пробвал съм какво ли не – амонячни и безамонячни бои, шампоани-оцветители, къни за коса т.е. всички продукти на пазара, но винаги изглеждах като с каска на главата.

Преди шест месеца, отидох при моята фризьорка за месечното ми подстригване и тя, ми предложи съвсем друг подход - възвръщане цвета на косата ми с нов продукт на пазара – шампоан DX 2 – Silver. Тя ми обясни, че е медицински шампоан, който съдържа в себе си натурални фито-пигменти, благодарение на които DX2, прилаган редовно, води до постепенно възстановяване цвета на косата, и то без да я уврежда. Голямото предимство на DX 2 е, че прави процеса да изглежда естествен.

Започнах да се мия всеки ден. Първата седмица не видях някакъв видим резултат, но усетих ефекта – косата ми стана по-мека и бляскава. Продължавах да се мия редовно, не забелязвах драстична промяна в цвета ми, но това което се промени беше премахването на жълтениквия оттенък на побелялата ми коса и това много ясно личеше в областта на най-белите ми участъци, а именно бакенбардите и тила.

Продължих да се мия реводно и с всяка изминала седмица цветът се градеше постепенно, без да усетят хората около мен рязка промяна във визията ми.

Препоръчвам шампоан DX 2 на всички мъже с моя проблем, които вярват, че добрата визията не е само суета!"

ШАПОАН DX2 МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ В АПТЕКИТЕ или да поръчате на

0897 860 116

Може да научите повече за DX2 против посивяване и на:

http://actamedpharma.com/products/dx2-shampoo-silver/