Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дни след разразилия се скандал с убитите африкански животни, които Христо Стоичков е отстрерял на сафари, излезе и новината, че ще бъде вдигнат негов паметник на ст. "Българска армия". Автор на статуята е скулпторът Костадин Ненов, а лично Христо Стоичков е одобрил външния вид на бронзовата статуя. Спортният министър Красен Кралев обяви, че подопечното му министерство ще съдейства за реализацията на проекта.

В същото време не спират вълненията в социалните мрежи, след като на бял свят се появиха снимки от ловния излет на Камата, от които стана ясно, че той е успял да убие зебра, антилопа, бивол, жираф, крокодил и лъв. Мнозинството от хората се възмутиха от наказателната акция на футболната ни легенда, но имаше и такива, които го подкрепиха. 

"Това е проява на върхова селяния. Всички обичаме Стоичков и ме боли, че не се срамува от това убийство. Един човек с много пари ги е похарчил за нещо адски тъпо и гадно", коментира Стела Райчева от Animal Rescue по адрес на футболната легенда Христо Стоичков в сутрешния блок на Нова телевизия.