Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Да правиш горещ секс с красива жена и след това да получиш 115 млн. долара награда за своето креватно изпълнение. Това изглежда като сценарий на научнофантастична комедия, но се случи наистина.

Бившата кеч звезда Хълк Хоугън осъди папарашкия сайт Gawker да му плати космическата сума за своеволието да пусне в интернет видео с неговите сексизпълнения.

Безмилостната присъда върна някогашната спортна и риалити звезда отново под светлината на прожекторите. Никога друг път в историята не се е случвало човек от шоубизнеса да нанесе толкова тежък удар на жълта медия, която си изкарва парите, вадейки на бял свят мръсните тайни на звездите.

В САЩ адвокати, журналисти и обикновени сеирджии не спират да обсъждат шумното дело със сензационен финал. Мнозинството от журналистите се усъмниха дали тази присъда няма да посегне на свободата на словото. След този прецедент и другите популярни лица от световния шоубизнес ще се юрнат да съдят всеки, който по някакъв начин е нахлул в личния им живот.

В същото време адвокатите на сайта Gawker обявиха, че ще обжалват присъдата и заявиха своята увереност, че на по-горна инстанция глобата не само ще бъде намалена драстично, а е възможно напълно да отпадне. Според защитниците на ударения право в сърцето сайт кечистът отдавна е извадил на показ личния си живот и от години занимава аудиторията със своите сексподвизи или проблеми.

И сега изведнъж се оказва, че той е твърде свенлива душа, която е наранена от появата на секскомпромата. В интерес на истината самият Хоугън се изказа в подобен стил, докато траеше процесът.

"Бях напълно унизен. Те нарушиха правото ми на личен живот. Бях длъжен да потърся правдата и съм сигурен, че тя ще възтържествува”, заяви в радиоинтервю пенсионираният кечист, явно опитвайки се да подтикне съдебното жури към „правилната” присъда. Е, номерът му очевидно успя, след като те му присъдиха 115 млн. долара, или с 15 млн. повече, отколкото искаше шоуменът, чието истинско име е Тери Болеа.

Сега за Тери остава да си помисли добре как ще похарчи лесно спечелените пари, ако наистина му ги присъдят на всички инстанции, и да помисли добре как така през годините все се забърква в сочни скандали. Защото пикантното сексвидео съвсем не е единствената изцепка на мъжа, който привлече десетки хиляди деца към КЕЧ-а с невероятните си изпълнения на ринга. Но нека първо разчепкаме историята с чаршафеното приключение.

През 2012 г. Хълк получава изкусителното предложение да се запознае със сексуалните способности на съпругата на неговия приятел Бъба Клем. Най-странното е, че съпругът на изкусителната Хедър не само е запознат със заформящата се авантюра, но и самият той я организира. Бъба очевидно има нужда от разведряването на семейния сексуален живот и затова предлага на своята Хедър да преспи с Хълк, докато самият той гледа.

Двамата съпрузи многократно офертират бившия кечист, но поне според неговите твърдения той на няколко пъти отказвал. Е, в крайна сметка се съгласил да гостува на семейство Клем и да изпълни задачата, за която са го харесали. Мистър Хоугън се раздал по време на секса, без да подозира, че неговият другар не само гледа, но и снима изпълнението му. Историята мълчи по въпроса как точно видеото е попаднало в чужди ръце. В общи линии подобни компромати рано или късно си пробиват път до социалните мрежи и понякога могат да съсипят човешки съдби.

62-годишният здравеняк моментално разваля приятелството си с Бъба, след като вижда собствените си подвизи в интернет. Този път той не е доволен, че всички говорят за него, въпреки че през годините ненаситно е преследвал популярността. Та нали точно заради това влиза в световната КЕЧ федерация. Хората харесват сценичното му поведение, яките мускули и добрите му бойни умения. Хълк бързо се превръща в звезда и търси всякакви начини да увеличи своята популярност. Заради нея е готов да рискува всичко.

През 1981 г. Силвестър Сталоун му предлага роля в неговия „Роки 3”. Кечистът е въодушевен да се впусне в новото предизвикателство, но получава коварен удар под кръста. Шефът на КЕЧ федерацията му забранява да се снима, тъй като смята, че професионалистите му трябва да играят само в неговото риалити и да не се разсейват с други проекти. Въпреки това Хоугън се снима и е отстранен за пет години от шоубизнеса.

Връща се по-силен отвсякога, като междувременно се снима в още няколко нискобюджетни продукции и в сериала „Гръм в рая”, който се излъчваше и по българските телевизии. Но и тази слава не му е достатъчна и той превръща семейния си живот в шоу. Подписва договор с голяма компания, която получа правото да снима случващото се в дома на Тери Болеа, съпругата му Линда и двете им деца. Шоуто претърпява неуспех, а Тери и Линда си спретват шумен развод.

“Понякога се страхувах, че той ще ме убие. В него имаше твърде много ярост и той невинаги успяваше да я контролира. Късаше дрехите ми, замерваше ме с предмети, беше готов да ме пребие”, прави се на жертва бившата след края на брака й с Хълк. Двете им деца също претърпяват редица житейски неуспехи.

Великият кечист обаче не е готов да страда за стари грешки и смело продължава напред. Здравенякът с русото катинарче си намери нова съпруга и подписа доживотен договор с федерацията по КЕЧ. Щяха да му намерят подходяща роля за неговите години, ако не беше поредният медиен компромат.

През 2015 г. в социалните мрежи изтече запис, на който той си признава колко мрази „скапаните негри”. Заради расистките му прояви Хоугън беше уволнен на секундата. Да, тогава той загуби, но година по-късно получи възможно най-добрата компенсация за всички страдания, които му причиниха клюкарските медии.