Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимки и видео: TNS.bg
Снимки и видео: TNS.bg

На 3 октомври 2014 година съдия–изпълнител прогонват от бащината му къща Милен Паунчев – пловдивчанинът, който за няколко месеца се превърна от милионер в бедняк.

22-годишният младеж си тръгна само дрехите на гърба си - черен анцуг и суичър, лаптопа си и четката за зъби. В джоба си имаше 17 лева. Съдия –изпълнителят въведе във владение представителите на представителите на фирма „Евелина Трейд” - дружеството, което е купило последните 17 декара на Милен Паунчев.

Година и половина по-късно „беднякът милионер“ от Остромила или по-точно човекът, на когото той е продал къщата – Найден Иванов, печели делото, заведено срещу въвода.

На 3 февруари Окръжният съд излиза с решение , че отменя въвода на ЧСИ Стефан Горчев като незаконен. Съставът се мотивира на четири страници като посочва допуснатите по време на въвода нарушения. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване. Паунчев и Иванов очакват и решение по делото за собствеността на самата къща.

След днешния ден обаче и двете вече са безпредметни. Защото сутринта около 9 часа огромен багер е влязъл в имота и е съборил до основи новата къща. Екип на TNS.bg бе на място и засне останките от това, което някога беше дома на „бедняка – милионер“.

Двуетажната къща е срината до основи, лятната пристройка зад сградата също. Оцеляла е само дървената беседка в двора. Съседи разказаха, че преди два – три дни една бригада е влязла вътре и изнесла кухненските електроуреди, мебелите и е свалила климатиците. Днес под руините остана луксозния ремонт, направен от Паунчев по времето, когато той все още е бил обикновен милионер.

„Беше около 9 часа. Чух страшен шум и видях голям багер, който влезе в двора на Паунчеви. За няколко часа всичко приключи. Жал ми е много за това момче. Загуби всичко – и родители, и дом, и пари. Не знам защо така му се обърка живота?“ коментира съсед пред репортер на TNS.bg.

В понеделник адвокатът на Найден Иванов ще внесе жалба в прокуратурата за извършените самоуправни действия.

„Какво ми остана?! Освен и аз да отида да легна до майка ми“ коментира пред TNS.bg Милен Паунчев, който репортерът ни откри по телефона. Младият мъж бил извън града, когато научил за случилото се. Само до преди няколко дни той бил оптимист, че ще успее да си върне къщата и имал планове да е превърне в пансион за спортисти. пазарната ценя на къщата е 170 000 лева, а данъчната й оценка е 70 000 лева. Наскоро младежът стана и баща.