Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Модният конкурс Lady Universe 2016 се организира за първа година на територията на Хотел Маринела-София, който е домакин на престижното събитие. Снощи в приятната атмосфера на ресторант „Амбасадор“ се проведе вечерта на нациите, където красавици от 20 държави представиха пред отбрани гости своите национални костюми. За първи път бе обявена и социалната кауза на конкурса, който подкрепя фондацията на Биляна Савова „Мога сам“ грижеща се за хората с диагноза множествена склероза. Водещите на вечерта Тео и Бояна апелираха от сцената да обръщаме внимание на превенцията на здравето си и ако имаме близки с подобни симптоми да им разясняваме, че болестта може да бъде овладяна.

Кулминацията на вечерта бе представянето на националните костюми на всички участнички. На сцената последователно дефилираха: Лейди Азербайджан – Парвин Хасанзаде, на 24 години, Лейди Босна и Херцеговина – Анеса Конкич, на 24год., Лейди България – Мина Попова, на 19 год., Лейди Виетнам – Лина Нгъен, на 24год., Лейди Германия – Стефани Вивиен, на 25год., Лейди Гъция – Маргарита Филипиду, на 23 год., Лейди Естония – Мария Рая, на 24год., Лейди Италия – Мадалена Фенучи, на 23год., Лейди Македония – Биляна Скортова, на 24год., Лейди Монтенегро – Йована Бекович, на 18год., Лейди Португалия – Рамос Корея Теси, 19год., Лейди Русия – Виктория Петрухина, на 19год., Лейди Сърбия – Сара Митич, на 21год., Лейди Татарстан – Влада Артьомова, на 21год., Лейди Украйна – Юлия Даналиук, на 25год. и Лейди Япония – Чиса Хигучи, на 24год.

Лицензиантката на конкурса Цвети Разложка също поздрави специалните гости на вечерта, а на момичетата пожела успех в надпреварата за престижната титла.

Този петък/12 февруари/ от 20,30ч. ще е гала-вечерта на Lady Universe 2016, когато ще се проведе официалния конкурс и една от претендентките ще се окичи с жадуваната корона. Организаторите подготвят истински шоу-спектакъл, който ще се състои в перлата на нощна София- club Mega mi.

Лицензиант на Lady Universe е топ-модела и моден мениджър Цвети Разложка, а съорганизатор е 359 Model and Talent, агенцията, която нашумя в модните среди с организирането на първата модна седмица в София – Sofia Fashion Week. Идеята на организаторите е да покажат, че България е достойна дестинация за среща на красотата и таланта.