Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

47-годишен мъж от Търговище е направил опит да убие съпругата си. Сигналът е за тежкото престъпление е подаден около 10:10 часа в четвъртък, съобщиха от МВР.

Жената работела в магазин в Търговище. Съпругът ѝ влязъл в магазина и я намушкал с нож в корема, след това със същия нож си нанесъл два-три удара в гърдите. И двамата са приети в хирургията на търговищката болница и вече са оперирани, като състоянието на съпругата е по-тежко.

От Окръжната прокуратура в града съобщиха, че между двамата съпрузи е имало скандал по повод началото на бракоразводен процес.

След извършените им хирургически интервенции състоянието им е стабилизирано. Извършен е оглед на местопроизшествието от дежурна група. Установена е самоличността на мъжа и жената - и двамата са от гр. Търговище, съпрузи. Извършителят на деянието Ж.К. е на 48 години, потърпевшата – на 47. В момента продължават процесуално-следствените действия по документиране на престъплението. За Ж.К. е издадена заповед за задържането му под стража за срок до 24 часа.