Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА През първите дни на седмицата очаквайте делово запознанство. Ще се наложи да вземате важни решения, свързани с бъдещите ви планове. Контролирайте емоцията си. Разсеяността и песимизмът ви вредят. Освободете се от тях на всяка цена. От понеделник се справяте бързо и без затруднение с всичките си задачи. Появата на неочаквани трудности е възможна, ако замислените задачи са свързани с непредвиден риск.

Помислите за новите си идеи и направете малка крачка към тяхната реализация, ако сте сигурни, че няма да претърпите финансови загуби. Не са изключени проблеми в отношенията с хората от обкръжението ви. Не намерите ли компромис, добрият тон ще изчезне и ще си спечелите врагове. В четвъртък запазете спокойствие при изясняване на делови отношения и проблеми. Не прекалявайте с критиката, особено с безпричинната.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично и не е повод за притеснение от ваша страна. Осигурете си достатъчно сън. Предпазвайте се от травми и наранявания, ако правите ремонти и сами сте се заели с част от тях.

ЛЮБОВ Не се влюбвайте така силно, че да замъглите съзнанието си, защото ще притъпите и чувството си за себесъхранение. Ако сте семейни, си създайте романтична обстановка и не пропускайте интимни мигове с любимите си.