Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА От началото на тази седмица не е изключено да изяснявате отношенията си на работното място. Отпадналост и напрежение, причинени от преумора, ще ви следват през цялата седмица. Постарайте се да завършите поетите задължения на работното си място. Не прехвърляйте задачите на колегите си. От понеделник бъдете добронамерени и не спорете с колегите си. Ако някой ви е засегнал, не се ядосвайте, а си помислете дали причината не е във ваши действия. Погрижете се за обогатяване с нови знания. Очакват ви делови предложения и успешно завършване на работата. Бъдете сдържани, за да избегнете загубите. Не са изключени противоречия в мненията на вашите колеги, които засягат и вас. Денят не е благоприятен за бизнес разговори и обсъждане на нови проекти. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си и най-вече за възможностите си. Гледайте реално на постиженията си и осъзнайте бързо пропуските си.

ЗДРАВЕ Ще се засили желанието ви да сте сред природата въпреки зимния месец. Здравето ви е добро, ако не допуснете липса на добро настроение. Възрастните представители на знака да проведат профилактика.

ЛЮБОВ Бъдете внимателни и предпазливи в отношенията с близките си. Не предизвиквайте тяхната ревност. Ако сте семейни или обвързани в сериозни отношения, не се впускайте в нова сексуална връзка.