Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Честит юбилей на великия футболист и страхотен баща", написа дъщеря му Христина

Христо Стоичков отпразнува 50-ия си юбилей в луксозен ресторант в столичния кв. Драгалевци, въпреки че според повечето информации той щеше да посрещне празника в Маями, където в момента живее със семейството си. Само "168 часа" се сдоби с уникална снимка, на която Христо позира с по-малката си дъщеря Христина и приятелско семейство. На снимката до Стоичков и Христина са негов приятел от Етрополе и двете му дъщери. Стоичков често посещава близкото до София градче, тъй като обича да ходи на лов в Етрополския балкан.

Дъщеря му Христина е написала мило посвещение под снимката, което гласи: "Честит юбилей на Христо Стоичков, велик футболист,страхотен баща и много добър човек и приятел!Весел празник на цялото семейство!!!Много щастие и успехи и занапред!!!!Много целувки". Христина рядко се изявява в социалните мрежи и категорично отказва да дава интервюта за разлика от сестра си Михаела. Двете момичета са сериозно обвързани и в интервю за Би Ти Ви Стоичков преди дни обяви, че няма нищо против да го направят дядо.

В момента Камата подготвя грандиозен мач с участието на куп футболни легенди. В София ще пристигне самият Диего Марадона. Мачът-спектакъл ще се проведе на 20 май на ст. "Васил Левски".