Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Пред вас изненадващо ще се разкрият неочаквано нови перспективи за професионални изяви. Отнасяйте се предпазливо към предложенията, които не ви вдъхват доверие. Всички, които работят в сферата на банковото дело и финансите, да не подписват финансови документи, свързани с инвестиции. От понеделник сте в добро настроение. Предстои ви професионален подем. Завършете започнатите задачи и подгответе старта на планираните начинания. Не се поддавайте на желанието си да работите до късно. Проверявайте ежедневно счетоводните си документи, за да не ви изненадат проблеми заради безотговорни счетоводители. Подражателството на някой, когото харесвате, не ви помага, а ви вреди. Самоувереността ви няма да разреши вашите проблеми. Обмисляйте с разума вашите планове и действия. Ако избегнете негативното влияние на ваши колеги и не инвестирате прибързано, ви очакват финансови успехи.

ЗДРАВЕ Обърнете внимание на здравето си. Предразположени сте към простуди, но ще се излекувате бързо. Прекалили сте с диетите и сте изтощили организма си. Не пътувайте. Избягвайте умствената преумора.

ЛЮБОВ Избягвайте изясняване на отношенията с интимната си половинка. Обтегнатите отношения са заради вашето консервативно поведение. От вас зависи да съхраните чувствата на любимия човек.