Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА През първите дни на седмицата сте странно агресивни към колегите си. Време е да видите себе си отстрани, през погледа на другите хора. Извинете се, ако успеете изобщо да осъзнаете колко неприятни за околните сте били от началото на годината. Искате да получите по-високо професионално признание, но не сте избрали верния подход. От понеделник се постарайте да работите, без да се разпилявате. Не са изключени технически проблеми, които блокират работата ви. За ваша изненада може да ви предложат назначение на нов пост, който ви позволява да се развивате в професионално отношение. Откажете пътуване, което е свързано с големи разходи и ще намали спестяванията ви. Завършете текущата си работа. Не се поддавайте на желанието за промени. Начинанията няма да са успешни. В четвъртък огледайте добре важните документи, прочетете всичко поне два пъти, за да не допуснете грешка, която да ви струва заплатата.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради чувството, че не сте достатъчно обичани. Не прекалявайте с концентратите. Предупреждавам ви, че сте податливи на простуди и белодробни инфекции.

ЛЮБОВ Заради ината си и невъзможност да се справите с проблемите си сте развалили отношенията с вашите близки. Поднесете извиненията си у дома вместо да сте агресивни и ревниви без повод.