Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Пригответе се за начало на седмицата, изпълнено с неочаквани, но закономерни затруднения на работното място и в личните отношения. Финансовото ви състояние може да се влоши. Предпазвайте се от измами при деловите разговори. От понеделник ще ви зарадват дългоочаквани резултати от положена преди време работа. На работното място се вглъбете в задълженията си и ще се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел. Разрешаването на текущи делови проблеми ви носи удовлетворение и ви дава възможност да си отдъхнете от продължителното напрежение. Съобразете се с изискването да не сте прибързани. Добре е да не прекалявате с претенциите си към хората около вас. Успехите ви предизвикват завистта на околните, ако прекалявате с хвалбите си. В сряда и четвъртък се пазете от нови делови запознанства, които ще изиграят неблагоприятна роля в живота ви. Не само че сте прекалено доверчиви, а сте податливи на странично влияние.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно, но скоро ще се възстановите. Причината е в неприятна новина. Предразположени сте към простуди и проблеми с гърлото и главата. Обличайте се така, че да не настивате.

ЛЮБОВ Жените ще изживеят незабравима романтична среща. Не се поддавайте на желанието за интимна близост, защото след секса ще се почувствате предадени. Вашият чар дава отражение и на личните ви отношения.