Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Защото така ги възпитава Коранът

Хулиганите в Кьолн са виновни пред исляма - пили са алкохол! Иначе изнасилването на германските жени не е грях, даже се насърчава от Корана.

Време е да се кажат открито фактите за тази религия. Да, насилието срещу жените е кодирано дълбоко в нея. Да забраняваш или да потискаш обективното знание за този жесток културен код, което се практикува от европейските политици, е мултикултурен фашизъм. Заради евтината работна ръка европейските елити подлагат на насилие жените на своята средна класа.

Стига сте слушали ходжите по телевизиите

да ви обясняват колко хуманна религия е ислямът. Прочетете сами Корана и “Хадисите” – кратки свидетелства какво е казал или направил Мохамед по един или друг повод. Сунитите, които са 85 на сто от всички мюсюлмани, признават и почитат общо 6 колекции с хадиси, сред които за абсолютно достоверни се смятат тези на древните теолози Ал Бухари, Муслим и Абу Дауд по реда на имената. Те са непоклатима религиозна догма, още повече че без тях голяма част от Корана е неразбираема.

Да видим какво пише за изнасилването. По принцип ислямът не дава да се изнасилват жените от своето племе, но позволява те да се прехвърлят от ръка на ръка по взаимно съгласие на мъжете. Но когато става дума за гяурките – пророкът дори насърчава изнасилването им. Например в сура “Жените”, стих 24, пише: “[Под възбрана са за вас] и омъжените жени освен тези, които десниците ви владеят. Това е предписанието на Аллах за вас...” (4/24)

“Които десниците ви владеят”

са пленнички, робини, жените от чуждите вери. Фразата е обяснена в хадисите така:

През 630 г. Мохамед изпратил военна експедиция в селището Атуас. След победата воините му взели пленници, жени и мъже. Някои бойци се въздържали да обладаят веднага жените, тъй като мъжете им били политеисти. Затова Аллах изпратил на Пророка горния стих, да ги насърчи. Предполага се, че обладаването на жените станало пред очите на пленените им мъже (Абу Дауд 2150 и Муслим 3433).

Често воините на Аллаха практикували “коитус интеруптус” с пленничките, за да ги продадат поле незабременели. Като научил, Пророкът казал: “Наистина ли правите това? По-добре не го правете. Никоя душа, освен тази, за която Аллах е предопределил, не може да започне да съществува” (Ал Бухари 34:432).

Подобни текстове са десетки, стотици. Те очевидно отразяват нравите на арабите през VII и VIII век. Това са били

най-дивите племена

на онази епоха

и масово са се занимавали с разбойничество. Затова и религиозните им текстове кодифицират етиката на разбойничеството. Самият Мохамед е имал 13 законни жени, но и десетки, а може би и стотици други, “които десницата му притежавала”. При това не се е колебал да отнеме чуждата плячка. Ето какво разказва един негов съвременник в колекцията на Муслим, номер 4345: “Аз ги подкарах [пленените жени] и ги предадох на Абу Бакр [близък сподвижник на Мохамед и първи халиф след смъртта му], който ми даде това момиче като награда... Още не бях я съблякъл, когато Пратеникът на Аллах ме срещна на улицата и каза: “Дай ми това момиче.”

След смъртта на Пророка само за някакви си 20-30 години арабите завладяват цяла Северна Африка, Сирия, Персия, Месопотамия, Египет, Испания, Галия, та чак до Индия и Кавказ. Такъв глобален трафик на сексробини човешката история не познава. Тържищата бъкали от жени и деца за продан. Затова етичните норми на изнасилвачите и търговците на плът са циментирани в Корана и хадисите, запазвайки духа на онова бандитско време.

Жените според каноните на исляма определено са

низши същества

“Ти ни направи равни на кучетата и магаретата”, оплаква се на мъжа си Айша, любимата жена на Пророка (Муслим 4:1039). 

Според Мохамед жените не са достатъчно интелигентни. Освен това те са неадекватни в религията, защото не им е разрешено да се молят по време на мензис (Ал Бухари 6:301).
Мохамед получил откровение и видял, че повечето от душите в ада са женски (Бухари, 2/29). Някои текстове уточняват, че 99 на сто от жените отиват в ада. Адът е за жени. Това е логично, тъй като в рая има по 72 непокътнати девици за всеки правоверен.

Жените са нечисти. В Корана (5/26) пише как правоверният трябва да се очисти преди молитва: “И ако сте омърсени, почистете се; и ако сте болни или на път, или някой от вас е дошъл от нужника, или сте обладавали жени, а не сте намерили вода, тогава потърсете чиста земя и натрийте с нея лицата и ръцете си.” Естествено, че жените са
по-долу от мъжете
и пред закона
В Корана пише: “И вземете за свидетели двама от вашите мъже, а ако не са двама, да бъдат мъж и две жени от свидетелите, за които сте съгласни, та заблуди ли се едната, другата да й напомни” (2/282). С други думи, един мъж се равнява на две жени като свидетел. През VII век в Арабия вероятно и това е било постижение. Но шериатът се практикува именно днес, през XXI век.
Същото важи и за наследствените права: “Повелява ви Аллах за вашите деца: за мъжкото е дял колкото за две женски” (4/11).
Жените са робини и в развода, и в кревата, и навсякъде другаде. Десетки хадиси учат как мъжът да бие жените, ако не слушат. Или да не им дава да излизат навън. И може би често се е налагало, тъй като много съпруги били още деца. Мохамед се жени за Айша, когато тя е на 6 години, а я обладава на 9.
С годините правоверните още повече затегнали примката. В Корана прелюбодеянието се наказва ту с бичуване, ту с доживотен домашен арест, но хадисите налагат нещо много по-жестоко – убийство с камъни. Рязането на глави е 100 пъти по-хуманно особено ако става с един удар. И днес, през XXI век, убийството с камъни се практикува в 15 мюсюлмански държави!
А защо мюсюлманките
ходят опаковани
като черни палатки?
Защото така им се разпорежда в Корана: “И кажи на вярващите жени да свеждат поглед и да пазят целомъдрието си, и да не показват своите украшения освен видното от тях, и да спускат покривалото върху пазвата си, и да не показват своите украшения освен пред съпрузите си или бащите си” (24/31).
За да усмирят свойствената на жените похотливост, отделни хадиси препоръчват женско “обрязване” (Абу Дауд, 41:5251). Няма да навлизам в тази ужасна тема, но това обрязване се практикува и през XXI век в цяла мюсюлманска Африка, части от Близкия изток, Пакистан и така нататък, дори в Англия и Франция. Ако Европа се ислямизира, това обрязване ще стане брюкселска директива. Бих могъл да дам още десетки, стотици примери как догмите на исляма третират жените като животни. Това вероятно е нормално в контекста на VII и VIII век. Но в контекста на XXI век това е престъпна идеология и практика. Ако се родиш в XXI век и започнеш да изучаваш тези текстове още от дете, ако по 5 пъти на ден се молиш на Аллах челобитно, насилието над немкините се превръща в религиозен дълг.
Те са невернички,
значи принадлежат
“на дясната ръка”
Да, повечето мюсюлмани са много добри и културни хора. Но това не е благодарение на исляма, а въпреки него. Културният и модерен мюсюлманин е лош ислямист. Затова аз съм категорично против мюсюлманофобията – омразата и репресиите срещу конкретните хора. Но не съм против ислямофобията.
Хайде да разграничим тези 2 понятия. Мюсюлманофобията е лоша работа, простотия. Но ислямофобия означава да отхвърляш една разбойническа идеология, възникнала през VII и VIII век, и то в най-дивия район на света. Затова всеки културен човек би трябвало да се осъзнае като ислямофоб. Повтарям, мюсюлманите са добри, но ислямът е лош.
Питайте немкините.

Още коментари от автора четете в сайта на "168 часа".