Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Не пътувайте със самолети на 22.01, 30.01, 6.02 и 12.02 +-2 дни

Сеизмичният риск е оранжевочервен, но България едва ли ще бъде засегната

Спецслужбите да търсят опасни оръжия, свързани с радиация, до края на февруари

У нас от 5 до 29 април има опасност за политическите и религиозни лидери

Кои са критичните дни, критичните събития през 2016 г., как да се предпазим от опасностите и как да променим в положителна насока хороскопа на България. По тези теми говори физикът, философът и астрологът Филип Филипов:

Наблюдавайки процесите в настоящето, можем да кажем, че звездната карта, описваща събитията от началото на декември 2015 г., показва политическа трансформация и резки промени, които със сигурност ще повлияят на първите месеци през 2016 г.

Интересното в случая е, че

космическият модел, довел до опасните събития с ДПС от началото на 2013 г.,

в началото на 2016 г. се повтаря и с това може да се обясни изхвърлянето от ДПС на досегашния им лидер. Дали ще има още политически трусове през първите месеци, ще разберем.

За съжаление трябва да изтъкна, че същият този модел има сериозни сеизмологични, терористични и за съжаление радиационни характеристики. В миналото той е създал голямото земетресение през 2004 г., събитията във Фокушима и проблемите с политически лидери от края на 2012 г. и началото на 2013 г.

Този астрологичен модел конкретно показва, че целият Лунен месец, започващ на 10.01, е под споменатото дотук влияние. Ето защо адекватната дейност на службите и правителствата в Европа е жизненонеобходима, за да се запази сигурността на хората, да се избегнат нови атентати с опасни и разрушителни средства и да се повиши сигурността на обществените лидери.

Вероятността от земетръсна дейност около 10.01 +-3 дни е голяма, глобалният сеизмичен риск - код е оранжевочервен, като според моите изчисления България едва ли ще бъде засегната, но ако е налице регистриране на мащабно отделяне на газ радон по нашите земи от Сеизмологичния институт или други критични знаци за предстоящи сеизмични събития,

в такъв случай населението трябва да се предупреди Подобна ситуация, но дори с по-голям сеизмичен риск-код - червен, е налице на 9.03 +-4 дни и на 23.03 +-2 дни, като отново България е с по-нисък риск в този смисъл.

Относно напрегнатата военна обстановка по целия свят Космосът подсказва, че процесите може да се овладеят чрез активна дипломация. Категорично моделът на атентатите в Париж - трагични събития на базата на криворазбрана религия (90-градусов ъгъл между Сатурн и Нептун), продължава и през 2016 г. ДАЕШ, тази многоглава и потайна хидра, тепърва ще атакува с много по-сериозни средства.

Има и риск за опит

за използване

на опасни оръжия,

така че службите за сигурност трябва да са много бдителни до края на февруари в търсенето на опасни взривни вещества, токсични разработки с газове, биологични оръжия, дори процеси, свързани с радиация.

Бойните единици на ДАЕШ са в цяла Европа и сега са обединяват, за да внесат още страх. Обаче в Космоса ясно е показано, че службите за сигурност имат предимство. Един от кризисните моменти е началото на януари (около 10.01), след това цялата последна десетдневка на януари и +-2 дни около 6.02. Разбира се, терористите ще използват най-светлите празници и тържества, големи струпвания на хора и критични за живота моменти, за да нанесат ударите си, понеже нямат свян от нищо. Ето защо трябва да се вземат повече от сериозни мерки за сигурността на хората.

Моделът от средата на януари ясно показва сериозен транспортен, авиационен и катастрофичен риск, a втората половина на януари и първата половина на февруари и най-вече около датите 22.01, 30.01, 6.02 и 12.02 +-2 дни, са изключително опасни и не препоръчвам на никого в този период да пътува със самолети или други високотехнологични средства,

дори пътуванията с кола тогава са много опасни Същият този космически патерн показва и политическо напрежение, като документи, тайна информация или агресивни действия, както и активна изява от страна на журналисти или хора, свързани с документи и споразумения, може да провокират политическа криза не само в България, но и в други държави по света.

За съжаление лунният месец, започващ през месец април, също показва възможни авиационни инциденти, мащабни токови удари, сривове на интернет или хакерски атаки от планетарни размери.

Относно България може да се каже, че в края на февруари и началото на март е налице знак за политически нестабилно състояние, напрежение за народа и държавата. В това отношение, ако управляващите са разумни, биха намалили напрежението и рисковете пред държавата ни още в началото на февруари и биха успокоили народните емоции през целия март, и така ще се проявят по-мъдро от обикновено.

В хороскопа на България периодът 5-29 април

е маркиран от модела

на опасност

за политическите и религиозни лидери, и въобще елитът на държавата, и също така е изключително важно през това време да не се допуска агресия или разрушителност. Необходима е съзнателна и разумно проявена воля за промяна към по-добро. Истинските реформи може да се случат именно в този период, ако все още е останал реформаторски дух сред управляващите.

Ако трябва обаче да резюмирам, хороскопът на 2016 година е по-добър от хороскопите на предишните няколко години и това е добър знак за всички нас. Тук искам изрично да кажа, че астрологията не е фаталистична наука. Бъдещето зависи от добрата воля на хората. Ако в ключовите космически моменти хората насочат положителна мисъл, тя ще въздейства и ще промени реалността към по-добро. Ето защо изтъквам отново завета, който създателят на Българската астрологична традиция - Петър Дънов, е дал на народа ни.

Как трябва да се промени девизът върху сградата на Народното събрание и как може да се променят нещата, четете в хартиеното издание