Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Канибалът от Кросбоу
Канибалът от Кросбоу

ПРЕЗ юни полицията в Брадфорд намира трупове на три изчезнали момичета.
Жертвите са изнасилени и разчленени. Главите и са напъхани в раници и оставени на брега на реката. И трите са проститутки, които работят на улицата с червените фенери в града. Пристрастени са към дрогата и са с тежко минало. Кейти познава две от тях - Сюзън Рушуорт и Сузане Блъмърс, защото те се срещат с приятеля є. Според съседи на Стивън той често прекарвал времето си заедно с проститутките. "Бяха чудесни момичета, но имаха тежки проблеми" - казва състудент на психолога маниак. - Искаха да получат малко пари за дрога."
Третата жертва - 31-годишната Шели Армитейдж, е алкохоличка и наркоманка. Тя живее с приятеля си. Един ден не се връща у дома си. Полицията претърсва дома на Стивън. Веднага го отвеждат. Съсед разказва, че докато униформените го водели с белезниците, изражението на лицето му било каменно.

Хроника на ужаса

Студентът по психология Стивън Грифитс е обвинен в убийството на три жени - 43-годишната Сюзън Ръшуорт, майка на три деца, 31-годишната Шели Армитейдж и 36-годишната Сузане Блъмърс. Ето как се развиват събитията:
 7 часа вечерта. 31-годишната Шели Армитейдж напуска апартамента си в Алертън с приятел. 10 часа вечерта до ранните часове на четвъртък сутринта. Г-жа Армитейдж е видяна за последно на улица "Ребека" в Брадфорд. 
Г-жа Армитейдж е обявена за изчезнала в полицията.
Полицията разлепва плакати, с които моли за помощ за намирането на г-жа Армитейдж.
Полицейските камери показват, че г-жа Армитейдж е била видяна да пресича улица "Брадфор"
на 26 април
Детективите уточняват, че жената, която има медицинско досие за употреба на алкохол и наркотици, не е вземала помощите си и не е използвала мобилния си телефон от датата на своето изчезване.
36-годишната Сузане Блъмърс изчезва по улиците на Брадфорд.
40-годишен мъж е арестуван във връзка с изчезването на Сузане Блъмърс. 2 часа следобед. Случаен минувач намира части от тяло в реката в Шипли, Западен Йоркшир.
Полицията разкрива, че 40-годишният мъж е бил разпитван по подозрение за убийството на Сузане Блъмърс и е бил арестуван по подозрение за убийствата на другите две жени - Ръшуорт и Армитейдж.
Оповестено е името на разпитвания мъж. Това е 40-годишният студент Стивън Грифитс, които учи в университета на Брадфорд. Съседите му го описват като странен и ексцентричен. Полицията потвърждава, че частите от човешко тяло, намерени в реката, са на Сузане Блъмърс. 5,30 часа следобед. Полицията съобщава, че Грифитс е обвинен за убийствата на Сузане Блъмърс, Шели Армитейдж и Сюзън Ръшуорт.
 10 часа сутринта. Грифитс се явява пред съда в Брадфорд, където получава прякора Канибала от Кросбоу. 2 часа следобед. Грифитс е арестуван отново, когато се явява пред кралския съд в Брадфорд. Случаят е отложен за 7 юни. 
Събота. 29 май.
От полицията съобщават, че са убедени, че ще открият още части от разчленените тела.

Шели
Шели
Сюзън
Сюзън
Сузане
Сузане