Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

- Цецо, по време на изявите ти в къщата много от зрителите те обявиха за съвременна мутра. Такъв ли си наистина?
- Какво да се обяснявам на някакви тепегьози, които ми завиждат. Аз ли съм виновен за тяхното неблагополучие в живота. Борил съм се за успеха и съм чист пред съвестта си. Каква мутра съм аз? Ще ви призная, че в момента ми тече пълна данъчна ревизия. Данъчните дойдоха малко след като излязох от "Биг брадър". Явно известността не ми помогна особено. Сега проверяват сметки, цифри, но всичко ми е чисто. Ако бях мутра, така ли спокойно щях да говоря. Плащам си редовно данъците, спазвам законите и на всичкото отгоре на толкова хора и организации съм помогнал.
Давам пари за футболния ЦСКА и за лекоатлетическия клуб на "Локомотив" (Сф),
но не бия камбаната
и затова някои си създават грешни представи.
- Защо точно на леката атлетика помагаш?
- Правя го в памет на моя треньор Никола Карапетров. Бивш национален състезател съм на 1500 и 3000 метра. В момента обличам 30 деца с представителни и тренировъчни анцузи, маратонки, осигурявам им тренировъчните лагери, всичко необходимо. Помагам, но не се хваля. Отделно давам и много пари за ЦСКА. Захванах се покрай един изключително сериозен бизнесмен, какъвто е Стойне Манолов. Там съм давал пари за тренировъчни игрища, за коледни тържества, благотворителни търгове. Правя го, защото съм болен фен на ЦСКА. Десетки хиляди лева съм похарчил за любимия отбор.
- Защо не продължи да се занимаваш активно със спорт?
- В леката атлетика бях от 90-а до 97-а година. След това влязох в спортната школа и след като се уволних, осъзнах, че в спорта няма пари и реших да си хвана бъдещето в ръце.
Работил съм какво ли не - носил съм торби с цимент, бъркал съм бетон Лека-полека изплувах и сега от нищо не се срамувам.

Какво разказва Николов за сблъсъка си с приятеля на Никита - Боби, четете в новия брой на в. "168 часа"