Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОПАСЕН ЧАР: Боби щеше да предизвика кърваво меле заради опитите си да спаси честта на своята Никита.
ОПАСЕН ЧАР: Боби щеше да предизвика кърваво меле заради опитите си да спаси честта на своята Никита.

Страхотен екшън с участието на безкомпромисни юначаги се разиграва веднага след финала на "Биг брадър". Единствено "168 часа" се добра до любопитни подробности за опасната среща на безкомпромисни и въоръжени до зъби юначаги пред студиото, където се снима риалити форматът.
Всичко започва по време на финалния лайф на "Брадъра", когато в студиото са събрани всички участници, както и техните близки. На сцената Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева правят всичко възможно да направят още по-бляскаво събитието и да привлекат зрителския интерес. Гоститекоментатори и публиката също се раздават докрай и шоуто върви по мед и масло. Само че на първия ред, където са се настанили изгонените съквартиранти и роднини на финалистите, никак не е спокойно. Лоша случайност е, че много близо един до друг сядат Цветелин Николов и Борислав Борисов. Първият е от изгонените вече участници от тазгодишното издание на формата,
а вторият е от "Биг брадър 3" и освен това е гадже на Никита, която спечели приключилото преди дни риалити шоу.
Двамата почти веднага започват да се гледат на кръв и бързо подсказват, че ще предизвикат сериозен проблем. Боби е бесен на Цецо за изсипаните хули по адрес на приятелката му в шоуто. Докато е още в къщата, Цветелин на няколко пъти удря жестоко по самочувствието на Никита, изразявайки се крайно цинично за външния й вид.
"Държа се много лошо с жена ми и ще те накарам да си платиш за думите. Ще те навра в миша дупка, така да знаеш. Никой не може да говори по такъв начин на мой близък човек. След края на шоуто ще излезем навън и ще се разберем с теб", отправя директна заплаха Боби.
Думите му със сигурност би трябвало да респектират и най-коравия му противник, тъй като Боби от години се занимава с ръгби. На всичкото отгоре обиденият кавалер се зарича да извика всичките си приятели от отбора по ръгби, които да го подкрепят в назряващото меле. За изненада на свидетелите на скандала Цветелин приема повече от спокойно заплахите на по-младия си опонент. Много бързо става ясно и какви са причините за неговото самочувствие. Оказва се, че бизнесменът е дошъл с осем човека охрана, които минута след размяната на обиди се появяват в студиото в пълно бойно снаряжение.
Техният шеф явно е решил, че това няма да е достатъчно, за да вземе превес в назряващото меле, и започва трескаво да звъни по мобилните си телефони. Явно има кой да се отзове на повикванията на Цецо, за когото в квартала му "Надежда" се твърди, че движи бизнеса на двама прочути у нас бизнесмени, които избягали в чужбина от българското правосъдие и са толкова близки, че ги наричат братя. Шоуто вече е приключило, когато
в Нови хан се изсипват още няколко коли, претъпкани със здрави момчета.
"Тия здравеняци ме върнаха в средата 90-те на миналия век. Започнаха да вадят метални прътове и брадви. Бяха толкова страшна гледка, че в първия момент се усъмних дали не снимат някой екшън. Но наоколо нямаше камери, а само мутри. Завардиха входа на студиото и се разбра, че и пиле не може да прехвръкне нито навън, нито навътре", разказва свидетел на страшната картинка.

Как приключва екшъна в Нови Хан, четете само в новия брой на в. "168 часа"