Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Музикалната звезда Васил Найденов опроверга единствено пред в. "168 часа"сензационната новина, че именно той ще бъде черешката на тортата в новия сезон на "ВИП брадър" през есента.
В момента любимият певец е в Париж по важни бизнес дела, а графикът му е препълнен от работни ангажименти с месеци напред. "Имаше предложение към него да влезе в къщата - обясни импресариото на изпълнителя Ивайло Манолов. - Проведохме няколко разговора с продуцентите с най-голям интерес, защото и друг път сме работили заедно в други формати на Нико Тупарев и сме в прекрасни отношения. Обяснихме им обаче, че е невъзможно за Васил да участва в предаването, тъй като е затрупан от работа. Този вид риалити малко или много е за лица, които са по-свободни и могат да си позволят това време, прекарано в изолация пред камерите. Слава богу, Васил не може да отдъхне от ангажименти, но има и хора, които не са толкова заети. 
Той няма интерес към този вид изява, както и нужда от внимание 
Славата дори ни е в повече, ако мога така да го кажа", коментира Манолов.
Дясната ръка на Найденов сподели, че вече му звънят за осъществяването на музикални проекти през 2016 година. Изпълнителят на "Синева" 
трескаво подготвя и голям концерт в Лондон на 27 ноември
От Италия също искат да чуят нашия певец и музикални продуценти вече са влезли в договорни отношения с него за осъществяването на бъдещи събития. 
Така от екипа на предстоящия сезон на "ВИП брадър" ще трябва да приковат зрителите пред малкия екран, но без звездното излъчване на Найденов.
 
Кои са звездите, с които от ВИП брадър ще се борят за зрителски интерес, четете в новия брой на в. "168 часа"