Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

“Най-после си намерих мястото”, споделя пред "168 часа" Михаела Стоичкова.
Голямата дъщеря на носителя на "Златна топка" Христо Стоичков не само откри любовта в Маями, където в момента живее със семейството си, но и постига професионални успехи там. Мика наскоро е получила
предложение да стане главен директор на много известна марка обувки от ранга на Джими Чу. Все още обаче не желае да разкрива повече детайли около бъдещата си работа. Тя също така иска да запази за себе си подробностите около романтичната й връзка с нейния нов приятел Ай Ки и дали ще последва примера на малката си сестра Христина, която вече е сгодена за хърватина Лука Белич. Затова пък съвсем откровено Михаела споделя от какво е избягала в България, как майка й е супержена за нея и защо не я дразни етикета "зет на Камата" за мъжете до нея. Футболната щерка е категорична, че ако животът е игрище, тя играе като нападател с точен завършващ удар.
- Михаела, как се чувстваш в Маями?
- Чувствам се по-добре от всякога. Сякаш най-после си намерих мястото, където се чувствам душевно изпълнена с позитивизъм и удовлетворение. Място, където хората не се съдят и всеки има право на глас.
- Как се развива професионалният ти живот?
- Повече от страхотно. Въпреки че и тук намирам трудности, не се предавам и бутам проектите си към успеха. Работя усилено, с много страст и желание.
- По-лесно ли е преместването в нова среда и започването на чисто, когато човек е заобиколен от близките си?
- Свикнала съм от много малка.
Имам голям опит в климатизирането, в създаването на нова социална среда и извличам само позитивите от тази постоянна миграция. Не го намирам за трудно, по-скоро е нещо невероятно. Имала съм възможността да се запозная със страхотни хора и различни култури. Това е безценно богатство и не се купува с пари, а с шансове в живота.
- За какво не съжаляваш, че остави в България?
- Завистта и злобата на хора, които не ме познават, а говорят за мен така, сякаш сме израснали заедно, и си позволяват да критикуват ей така, от нищото. Слагат ми етикети и определения, които по никакъв начин не могат да обосноват. Това е болестта на българина, за която едва ли някога ще бъде открит лек.

Защо за Михаела майка й е супержена, как Христо Стоичков често губи мача вкъщи и още интересни истории на дъщерята на носителя на "Златна топка" четете в новия брой на в. "168 часа".