Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бракът на Елтън Джон с Дейвид Фърниш е поставен под съмнение. Половинката на певеца направил щедър подарък за 330 хиляди паунда на 33-годишен фитнес инструктор. Дейвид подарил тристаен апартамент в Южен Лондон.
Английските медии следят близките отношения на Дейвид с приятеля му Дани Уилямс. Вестник "Сън" разполага с документ, според който през април 2013 г. Дейвид е закупил въпросния апартамент.
Двамата с Дани са
засичани на различни събития в Лондон,
организирани от гей обществото. Самият Елтън Джон рядко имал възможността да придружава половинката си на светски събития, тъй като често е по турнета.
Тази липса провокирала Дейвид да се сближи с фитнес инструктора си. Фърниш прекарва доста време с мургавия млад мулат. Откакто се запознал с половинката на звездата, Дани вдигнал значително стандарта си на живот.
Придружавал Дейвид
при пътуванията му
из целия свят,
започнал да лети в първа класа, а освен това се пренесъл и в чисто новия му апартамент. Дори съпругът на звездата отпразнувал 51-ия си рожден ден с Дани на почивка в Хаваите.
Той веднага се оправда за скъпите придобивки и близките си отношения с Дейвид пред в. "Мирър": "Ние сме само приятели, това е всичко, което има между нас. Приятел съм и с двамата (Дейвиди и Елтън)", отсече инструкторът.
Английските медии започнали да проучват предполагаемия любовник и установили, че имал син и дъщеря от връзка с жена, въпреки че бил открит гей. Работел като личен инструктор във фитнес зала в Лондон, където и се запознали с Дейвид.
А малко преди това Джон и Фърниш се омъжиха след промяна на законодателството в Англия и Уелс за сключването на еднополови бракове през 2014 г. Преди това двойката живееше под условията на така наречения граждански съюз.
Певецът бе много щастлив от възможността да сключи брак с партньора си. "Много се гордея с Великобритания и законите, които видяхме да се създават, откакто ние сме заедно", коментира сър Елтън Джон.
"Да получим правото на граждански съюз, беше невероятен пробив за хората, провеждащи кампании от дълго време - през 50-те и 60-те години в Англия, когато
беше толкова трудно да бъдеш гей и да бъдеш открит за това. Беше и престъпление",
заяви звездата пред "Ен Би Си".

Какво мислят близките на Фърниш за новата му връзка, четете в новия брой на в. "168 часа"