Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Голямата любов на бившата топманекенка Росица Черногорова - Димитър Стоянов-Лудия, беше прострелян пред дома си в пловдивския парк "Лаута" на 14 януари вечерта. 38-годишният ММА боец и зам.-председател на федерацията по "Шу-ту" почина в линейката на път за болницата.
Убиецът на Стоянов остави красивата му съпруга вдовица, която трябва сама да се справя с отглеждането на двете им деца Атанас и Даяна.
Черногорова слиза от модния подиум без капка съжаление, щом се обвързва сериозно със своя любим Димитър, като дори се прощава със столицата, за да се настани в Пловдив.
Преди да свърже живота си с майстора на бойни изкуства, тя живее в София близо до Южния парк заедно със семейството си. Следва задочно икономика на транспорта в УНСС, а към манекенството
се насочва още 16-годишна,
 включвайки се в курсове на модната агенция "Калисто", които тогава посещава и водещата на "На кафе" Гала. Черногорова трупа опит, преминавайки последователно в "Ивет фешън", "Визаж" и на 17 години вече е лице на миланската агенция "Уонт".
"Димитър притежава всичко, което търся в един мъж. Не бих го заменила дори за Джордж Клуни. Да бъда с него, е най-правилното решение, което съм вземала. Несъзнателно търсих и намерих точния мъж. Известността не ме блазни и вече не желая да ощетява личния ми живот", споделя на прощаване с манекенството хубавицата.
Преди седем години тя ражда първородния им син Атанас, а през 2010 г. на бял свят идва и дъщеря им Даяна. Двойката ревностно крие от медиите и двете бременности на Черногорова. Тя е описвана като всеотдайна майка, която бързо влиза в старата си ослепителна форма, докато неуморно сменя памперси.
"Адски е трудно да имаш дете на година и половина и да гледаш второ. Като я погледне човек, и не може да каже, че е била бременна два пъти. Има уникално тяло и воля да го поддържа", коментират приятелки на манекенката.
Тя обичала да тренира заедно със своята половинка Димитър и двамата често споделят времето за извайване на телата си във фитнес залата. Докато все още е в светлините на прожекторите Черногорова смята, че е избраница на съдбата, а
над нея бди сила, която я пази и напътства.

 В кои холивудски филми се е снимала и други подробности от биографията на Черногорова четете в новия брой на в. "168 часа".