Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кой е в септемврийския брой на списание Vogue сякаш е най-важният въпрос в света на модата всяка година в края на лятото. Причината за това е ясна - там се разкриват всички модни тенденции за идващия сезон.
Този септември в страниците на легендарното издание можете да видите фотосесията на младата звезда на световния тенис Григор Димитров. Хасковлията получи поредното си признание по отношение на затвърждаващия му се статус на световна суперзвезда. "Всички очи са насочени към Григор Димитров", написаха заглавие на материала си за него от елитното списание. Страниците във "Vogue" доказват, че Гришо има огромен потенциал не само на корта. Той се превръща в марка. През май "Найк" и "Адидас"
влязоха в битка
за това кой да го облича
Американците спечелиха и сега гордо продават "Екипът на Григор Димитров" из магазините си из целия свят. Все още без спечелен турнир от Шлема в кариерата си, Григор е един от най-търсените, най-обсъжданите и най-харесвани тенисисти в топ 10.
"Играх срещу бъдеща звезда", заяви Новак Джокович след много тежкия мач, който спечели срещу Григор на "Уимбълдън".
Оказва се, че с това изказване сърбинът дори подценява българина, защото очевидно Димитров вече е голяма звезда. Надали има човек, интересуващ се дори бегло от тенис, който да не знае кой е 23-годишният талант от Хасково. В списанието са обърнали внимание не само на постиженията му на корта, но и на изключителната му харизма и на невероятния му живот.
"Бейби Федерер или човекът, който най-много
изпоти Джокович
на "Уимбълдън",
пише в материала за него. Пред списанието Григор признава, че пробивът му в топ 10 тази година се дължи на укрепналите му психика и физика. Много бързо обаче интервюто изоставя чисто спортните въпроси и поема в друга посока. Журналистката на Vogue се интересува преди всичко от връзката му с Шарапова. Двамата тъкмо са се прибрали от почивка в Мексико. Когато не са на турнири, живеят заедно в Манхатан и рядко говорят за тенис, а и не обичат да си гледат мачовете. Става въпрос и кой пръв е потърсил другия, преди да станат гаджета.
"Общо взето,
аз бях инициаторът
на връзката ни.
Един ден просто й изпратих забавен мейл и тя ми отговори. Така започна всичко."

Какви са модните предпочитания на Гришо, четете в новия брой на в."168 часа"