Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЛУКС: Произведената специално за бизнесмените мицуока и майбахът до нея са с обща цена над милион.
ЛУКС: Произведената специално за бизнесмените мицуока и майбахът до нея са с обща цена над милион.

Последен модел "Додж Вайпър" и мицуока с позлатени инициали се припичат на плажа, а до тях гордо е паркиран син "Форд Мустанг". Млад мафиот минава покрай луксозните богаташки коли, слага слънчевите си очила и се качва на яхтата си.
Сцената е нетипична за родните географски ширини, но не е от хитовата поредица "Бързи и яростни". Колите за милиони са кадър от последния сезон на "Под прикритие". Най-скъпите возила, заснети в български сериал, са собственост на братя Диневи. Луксозните автомобили са направени по поръчка на бизнесмените, а върху майбаха и мицуоката от чисто злато са гравирани инициалите им. Общата им стойност със сигурност надхвърля 1 млн. лева, заради високата цена на майбаха. За снимките на сериала в Св. Влас родните бизнесмени
предоставят почти целия си автопарк.
Голямата луксозна яхта, притежание във филма на Иво Андонов, също е собственост на Диневи. Цената на лъскавия плавателен съд е близо половин милион лева и има централно място в продукцията - няколко души намират смъртта си именно на борда.
В кадър с бясна скорост влиза и безумно скъп "Нисан GT-R", върху него се изсипват купища куршуми. Той е на косъм от сблъсък, но остава невредим благодарение на магията на българското кино. След заснемането на сцената
луксозната кола е непокътната и
прибрана в сервиза
Возилото е с 550 конски сили и струва 150 хиляди.
"В сериала нисанът е собственост на Гущера - един от новите ни герои в този сезон. Колата беше чисто нова. Дойде с автовоз от София до бургаското пристанище. Снимахме цяла нощ. С екипа направихме само две кръгчета и пак я качихме за София. По принцип скъпите коли в сериалите не идват на собствен ход, а с автовоз. С тях не правим каскади. Няма да вземем чисто ново ауди и да го взривим, защото няма как да си го позволим", разказа пред "168 часа" Влади Стоев от "Под прикритие".

Кои са другите най-лъскави возила в сериалите, четете в новия брой на в. "168 часа"