Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В истински цирк и трибуна на многобройни скандали се превръщат родните конкурси за красота.
Девойките със зъби и нокти се борят за поредната измислена титла, готови на всичко за малко слава и внимание. Най-често дамите, искащи жадно короната, сами пускат скандални клюки за себе си или си приписват свалка с популярен мъж. Сред сексзабежките им винаги има футболист, като понякога две претендентки започват да спорят за него, въпреки че той дори не е чувал за тях.
"В желанието си да спечелят конкурса момичетата стигнаха дотам, че да предлагат секс на организаторите. Последното съобщение във фейсбук, което получих от една от кандидатките, ме шокира. Имал съм подобни предложения, но те бяха далеч по-изискани.
Такова държание не трябва
да се толерира,
това обясних и на девойката. Тя не трябва да си прави труда да изпраща снимки за кастинга. Няма да я одобрим", разказа пред вестник "168 часа" един от организаторите на конкурса Best еrotic model Фавиол Сефери.
Той сподели още, че въпреки че е показал чата, в който момичето му предлага услугите си, няма да издаде името й. Секспредложението било насочено не само към него, а към всички от екипа. Той обаче твърди, че тя може сама да се разкрие коя е, за да предизвика по-голям скандал около себе си и да стане популярна.
"Аз съм свободна, мога да бъда с теб, когато си поискаш. Няма да ти простя. Ако трябва, ще се видя и с някой от журито. Наистина ще останеш доволен от мен. Правя много хубави свирки", пише кандидатката за еротична корона на мениджъра. Фавиол разказва още, че във всеки един конкурс има момичета, които
всячески се опитват да спечелят
Почти всички се пробвали да флиртуват с него или други хора от екипа, за да преминат по-напред в класирането. Той често е канен на срещи от тях, но никога не си позволявал да приеме.
"Редовният им номер е да предлагат пари. За тазгодишния ни конкурс още не е започнал кастингът, а вече три момичета са предложили пари. Свързаха се с мен да питат дали могат да купят титлата. Организаторите на такъв тип конкурси у нас имат бизнес интерес, никой не ги прави заради слава.
Участничките са тези, които си правят реклама. Измислят умишлено скандали, за да се шуми около тях. Искат имената им да се запомнят. Момичетата не могат да разберат, че правим еротичен конкурс, не кастинг за проститутки", допълва още мениджърът.
Най-голямата предложена сума за титлата тази година е седем хиляди лева. Мениджърът обаче обяснява, че колкото по-популярен е един конкурс, толкова по-големи пари се предлагат за короната.
"Седем хиляди лева ми бяха предложени от популярно момиче в Бургас. Тя обаче не изглежда добре и не отговаря на критериите, затова парите няма как да й помогнат. Казах й, че щом има интерес, може да си изпрати снимките. Дотук е нашият ангажимент.
Ако хората я харесат, аз не мога да съм против
Но титли не продаваме", допълва Фавиол Сефери.
От конкурса обясняват още, че момичетата, които дават пари за наградата, държат да спечелят най-вече защото ще се пише много за тях в медиите. Самата награда, която е хирургическа интервенция, съблазнява малко от тях. Най-често когато я получат, те си коригират гърдите, но повечето са със силикон от дълго време. От конкурса обясняват още, че момичетата, които дават пари за наградата, държат да спечелят най-вече защото ще се пише много за тях в медиите. Самата награда, която е хирургическа интервенция, съблазнява малко от тях. Най-често когато я получат, те си коригират гърдите, но повечето са със силикон от дълго време.
Тази година Best erotic model ще се пренесе на Черноморието, което със сигурност ще привлече нови скандални красавици. Главният човек, който стои зад събитието, е Мариана Маринова, която през 2007 г. печели титлата "Мисис България Глоуб", а през 2008-а стана "Вице Мисис Вселена" на световния конкурс. Освен с този конкурс името й е свързвано с "Мис Силикон", известен също със скандалните си участнички.
Интересът към разголените конкурси у нас определено е висок. Още преди да бъде официално обявен кастингът, момичета са се опитали да се свържат с организатора и да кандидатстват. За Best erotic model девойките си изпращат снимки.
Желанието за участие в популярния конкурс у нас "Мис плеймейт" също е огромно. Целта и на двете състезания е да се включат красиви момичета, на които после да се направят качествени фотосесии, хващащи мъжкото око.
На всички родни разголени състезания скандалите между участничките са ежедневие. Интересът им към състезанието идва и от желанието им да се запознаят с някой, който да им даде допълнителен тласък в живота. Най-големият късмет за разголените девойки е да срещнат известен мъж, който да ги внедри в родния елит.
Веднага след получаването на титлата
победителката завърта около себе си интрига
Тази от първия конкурс за еротичен модел у нас реши, че ще е интересно, ако се откаже от наградата, въпреки че се борила за нея. Виктория Димитрова подари печалбата си - уголемяване на бюста, на майка си, защото големи гърди не й трябвали.
Засега обаче най-необичайният участник в състезанието е Джулиана Джейма. Колоритната състезателка е първата със смесен пол, явяваща се на такъв кастинг у нас. Идеята е на организаторката Мариана Маринова, която решила, че в състезанието ще е добре да се допускат участнички с различна сексуална ориентация. Джейма била с цели 350 кубика силикон в деколтето си.
Много от момичетата, участващи в тези конкурси, са преминали през леглата на цял отбор футболисти за по-голяма известност сред родния елит. Такъв пример е Дарина Калчева, която миналата година атакува конкурса "Мис Силикон" със своите 1020 кубика импланти. До Дарина застана и Ивелина Прунова, която стана известна в риалити шоуто "Милионер търси съпруга" с Христо Сираков.
Скандал освен около секспредложенията към организаторите на еротичното състезание се заформи и в тазгодишното издание на "Мис Плеймейт 2014". Преди дни в свой пост във фейсбук миналогодишната носителка на титлата Гентиана Халити заяви, че
знае кой ще спечели конкурса тази година
"Току-що ми казаха победителката от "Мис Плеймейт 2014" - Вилиана. Да й е честито 2 седмици преди финала на конкурса!", написа скандалната Халити, уточнявайки че въпросната дама е ромка.
Организаторите обаче съобщиха, че това отново е измислен скандал. Въпреки това нарочената за победителка се обиди и се отказа от състезанието. Миналогодишната победителка пък често се опитвала да привлича медийното внимание към себе си. Тя сама свързвала името си с популярни мъже. Тактиката, която освен Халити следвали и други момичета, е да споделят с кой известен мъж биха преспали. Така настройвали други красавици срещу себе си. Неотдавна еротичния модел Габриела Попова разказа пред цяла България, че
футболистът от ЦСКА
Антон Карачанаков не
струва в леглото
Една от най-известните носителки на титлата "Мис Силикон" у нас - Гергана Райчевска, също нерядко се забърква в интриги. В едно от последните си интервюта споделя, че мечтата й е да прави секс с Бойко Борисов и Слави Трифонов. За да повиши вниманието към себе си, често уголемява или намалява бюста си.

Сръбски плеймейтки с безброй операции идват у нас да оценяват претендентките

За да привлекат повече внимание към един от поредните еротични конкурси у нас, организаторите прибягват към чужди плеймейтки. Очаква се за конкурса Best Erotic Model в Бургас да пристигнат сръбските кралици на силикона Тияна Джуричич и Ивана Сирена. Силиконките са истински хит в нощните заведения на западната ни съседка. Двете са известни с това, че нямат нищо естествено по тялото си. Наблъскани са със силикон в бюста и в устните, имат имплантиране на скули, операции на носа.
"Сега се договарям със сръбкините за хонорари. Тежки са за преговори, ще бъдат изцяло гости. В Сърбия са известни плеймейтки, ходещи по събития. Имат много интервенци, които привличат погледите по техните дискотеки. Свързвани са с еротика, доколкото визията им е еротична", обяснява организаторът на събитието.

 

ОФЕРТА: Сефери получава скандалното предложение за секс дни преди официалния кастинг.
ОФЕРТА: Сефери получава скандалното предложение за секс дни преди официалния кастинг.