Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Власт и медии се сблъскват в сериала "Четвърта власт". Изпълнителният продуцент Найо Тицин и режисьорът Димитър Коцев - Шошо разкриват характерите и конфликтите на основните персонажи за първи път пред "168 часа".
Образите са инспирирани от ситуацията в страната ни, но нито един от тях не е конкретен човек, а по-скоро са архетипи, подчертава Найо Тицин.
Отличителното за сериала е, че няма изцяло отрицателни и изцяло положителни образи. Екипът разкрива, че всеки един от героите ще претърпи промяна до края на сериала, но най-голяма личностна трансформация ще изживеят Павел Троянов (Христо Шопов) и Андрей Кръстанов (Атанас Атанасов). Разтърсващите им преживявания ще афектират директно върху останалите образи.
"Важен е слогънът на сериала: "Истината струва твърде скъпо" и това важи за всеки един от героите. Всички персонажи са в ситуация на морална корупция в страната. И трите власти могат да корумпират човек. Целта ни е да проследим кой ще издържи на изкушението, и дали идеалистите ще се превърнат в циници или не", разкриват още Найо и Димитър.

Цялата схема на основните персонажи  в сериала - единствено в новия брой на в. ''168 часа''