Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ИНТЕРЕС: Ломски започва да снима голи жени още като ученик.
ИНТЕРЕС: Ломски започва да снима голи жени още като ученик.

 

Алекс, ти си от малкото българи, които си признават, че са били порноактьори. Как се влиза в този бранш?
- Заминах за Италия, когато бях на 20 г. В порноиндустрията попаднах след 7-8 години. Винаги съм бил привлечен от нея, искал съм да правя секс с красиви жени, както повечето мъже. Може би изглежда, че съм попаднал съвсем случайно в тези среди, но не е така. Едно лято се бях върнал в България за почивка. Тогава се запознах с жена ми Еделвайс и изобщо не исках да ходя обратно в Италия, защото ми беше поомръзнало. В крайна сметка така се завъртяха нещата, че заминахме заедно.
Веднъж отидохме на специално кино. Пускаха порнофилми, а по-късно започваха еротичните спектакли - отваряха се едни големи завеси и секси момичета в провокативно облекло започваха да танцуват. Изгледахме едно шоу и Еделвайс каза, че може да го направи много по-добре.
Оттам започна цялата история
Жена ми се включи в шоуто, а аз си извоювах правото да отговарям за светлинните ефекти и да подчертавам движенията й. Наложи се като една от добрите.
Един ден бяхме в съблекалнята преди шоу и се появи мъжът на бившата порнозвезда Чичолина. Загледа се в жена ми и й даде артистичното име Еделвайс. През 2001 г. се яви на кастинг за кинофилм на братя Ванцина, спечели го и стана лице на продукцията. Започнаха да я канят и в много телевизионни предавания. Покрай участията й в еротичното шоу и ролята в италиански филм се получи нещо, което е възможно само в Италия - помислиха я за порнозвезда, без да се е снимала. Стигна се до парадокса нейни фенове да идват и да й казват: "Гледахме ти последния порнофилм и беше страхотна."
- А твоята кариера кога започна?
- През 2005 г. отправиха едно примамливо предложение към Еделвайс за порнофилма Bellissima. Поставихме си нашите условия относно договора, рекламата и искахме персонажът й да се изгражда поетапно.
Настояхме и аз да участвам, за да избегнем притесненията на родителите ни
- все пак сме мъж и жена и се приема по-добре, когато го правим и двамата. Това ми беше първият порнофилм. Винаги съм участвал в истински продукции - снимани с добра техника, на готини локации с интересен сценарий. Професионалното порно се прави със сериозен екип, понякога е имало и 30 човека около нас, които следят всичко да става по план. Влага се и много въображение. Веднъж трябваше да снимаме разгорещена сцена на улица, за която бяха направени специални декори, а за повече ефект валеше изкуствен дъжд. След това дойдоха и договорите с мобилните оператори за сексуроци стрийимнг.
-Заради жена си ли стана порноактьор?
- Последните ми 14 години са преминали в такава среда, и то заедно с нея. Никога не сме се снимали отделно. Поддържах й имиджа, правех и еротичните календари.
Винаги участваме с различни партньори
Може би и на нас ни е било по-интересно така. И двамата сме суперразкрепостени. Свикнали сме с голотата. В Италия си заобиколен от толкова много жени без комплекси, които си показват тялото със самочувствие. Постоянно им се отправят неприлични предложения, които, естествено, те отхвърлят, защото това веднага би им сринало имиджа. Държа да се разграничава проституцията от порноиндустрията - нямат нищо общо двете. Всичко, което се показва на екрана, си остава там. В личния живот много трудно можеш да докоснеш такава жена. Тя е само във фантазията на мъжете.
- Това не създава ли нереални стереотипи за жените?
- Всичко идва от Америка. Наложени са от визията на Мерилин Монро - жена с добре оформен бюст, немного висока с талия, по-тънка от ханша. И тук не говорим за килограми, те нямат значение. Мъжкият мозък възприема за секси ясно очертана талия във всички размери. Човек трябва да си харесва тялото. Мъжете имат по-малко проблеми с това как изглеждат. Ако са уверени и преуспели, няма чак такова значение дали имат коремче или не, защото нежните половинки търсят качества. Докато силният пол гледа повече външния вид на дамите. Това са първоначалните реакции. След това се разбира докъде могат да се развият отношенията. Сещам се за един лаф: "Ако жена ти откаже на първа среща, значи има сериозни намерения. Ако ти откаже на втора среща - има вече планове за вас, но ако ти откаже на трета среща - забрави какво съм ти казал и бягай." (Смее се)

- Какви са ти впечатленията за България?
- Ако в Италия някоя жена реши да се покаже и да се снима в списание, след това не променя нищо в себе си. Няма никакви пластични корекции, защото ако си поставят примерно силиконов бюст - кариерата им приключва. Корекциите не трябва да са явни или да са направени преди да се покажат в публичното пространство. Докато
у нас за първи път чух как жените се хвалят с интервенциите по тялото си
Явно това работи тук. Може би причината да се парадира с пластични операции в България е, за да докажат, че имат финансовата възможност да го направят. Ценностната ни система е различна, но и тази тенденция ще отмине. И тук, рано или късно, ще се наложи естественият вид.
- Къде са най-скъпо платените порноактьори?
- Категорично в Италия, както и в Германия. В Италия може би е заради папата и религията. Хем се говори свободно, хем е полузабранено. Нямаш право да снимаш порно там, особено по-хард сцени. Обикновено се снимат в други държави и после се излъчват в страната. В Америка плащат 3 пъти по-малко, отколкото в Италия. Много е важно да знаеш как да се договаряш. Обикновено договорите ни са за сцена, а не за цяла продукция. Така имат право да я вмъкват и в други филми и е по-изгодно за нас.
- А кога се запали по еротичната фотография?
- Имам интерес още от ученик. Спомням си, че веднъж се бях хванал на бас с един приятел, че ще спя с повече жени от него. Успях да правя секс с 10-ина и за доказателство ги снимах голи. За моя изненада те нямаха нищо против. Проблем с голотата срещнах, когато се наложи да проявя снимките във фото. Моят приятел имаше познат в студиото, който ни помогна и после му ги подарих за рождения ден.
-Кое е най-екстремното място, на което си правил секс?
- Правих секс с жена си, докато шофирам. Минавахме по един прав участък между Флоренция и Рим. Представи си каква е била гледката за хората в по-голeмите коли и камиони, с които се разминавахме, виждайки я да ми прави фелацио. Нарочно й бях обърнал роклята, за да се вижда цялата.
 
Беше много яко, подсвиркваха, аплодираха ни
А когато започнахме да правим секс, включих автопилота и продължихме през следващите 100-ина км. Емоцията беше много интересна. Забраненото и опасното определено вдига адреналина.
- С колко жени си спал?
- Ооо, не знам. Като войник имах тефтерче, което задължително трябваше да нося със себе си. Преди 2-3 години моят племенник го намери заедно със снимките в апартамента ми в Лом. В него си попълвах бройките от ученическите години и казармата с чертички, което обхваща периода до 20-ата ми годишнина. Тогава имах 74 чертички, но след това не знам точно с колко жени още съм спал. В казармата бягах всяка вечер, за да правя секс, и нито веднъж не ме хванаха.
- Тогава не е ли било по-консервативно време?
- Когато си в пубертета, искаш да опиташ от всичко, трупаш опит. И това е правилно. За да добиеш представа какво искаш, трябва да имаш база за сравнение. Явно още тогава съм овладял техниката на флирта.
- И сега я предаваш на семинарите, които водиш с Наталия Кобилкина. Как се запознахте двамата?
- Наш общ познат ме заведе на нейно парти за запознанства. Още тогава си допаднахме и решихме да пробваме да работим заедно. За нас тренингът е театър.
По време на курсовете флиртуваме
Това помага всичко да изглежда по-естествено. Специалността ми е, когато тя каже нещо, да извъртя думата й многозначно и хората да се забавляват. Хубаво е всеки да има сексуална култура и да познава физиологията си. Някои жени дори не смеят да се погледнат голи в огледалото. Много от нещата, които преподавам, са от реалната ми практика.
- На какви трикове ги учиш?
- Използваме техники от френската школа по сексология, а аз допълвам с малко италиански привкус. Специално мъжете уча как да увеличат физически размера на пениса си по време на секс с 2-3 см. Това се получава при точно определена поза, която е вариация на мисионерската, но няма как да се обясни, трябва да се види. Освен това има и техники за задържане на еякулация, как да доведеш жена до множествен оргазъм.
- А кой е най-бързият и сигурен начин за свалка?
- За мъжете преподавам едно упражнение с така наречената котва, т.е. предизвикване на определено усещане. Човек може да си създаде на 100% собствената реалност.
Най-важното е да почувства "увереност"
 Може да изпадне в такова състояние чрез спомен - човекът трябва да се върне мислено в момент, в който е бил наистина уверен и всяка част от него го е излъчвала. Когато вътрешно се почувстваш така, си променяш мисленето и другите около теб го усещат. Жените харесват уверени мъже и това ускорява свалката.
- Какви хора посещават семинарите?
- За да дойдеш на такъв курс, трябва да си много смел. Жените нямат проблем да признаят, че имат нужда от помощ. При мъжете е малко по-деликатно. Хората, които идват, са умни, интелигентни и търсят духовно развитие. Идват готини пичове, които просто искат да научат и още нещо. Има и хора с проблеми и комплекси, но наша работа е да ги премахваме.
Наскоро имахме отворена лекция в НБУ (Нов български университет). Говорехме за общуването между половете. Бяха само млади хора и се получи много добра енергия.
Младите мъже се интересуваха от бързите свалки, а жените се притесняваха дали е правилно да спят с мъж за една вечер
 Наталия преподава на дамите как да не се поддават на техниките на силния пол, а аз уча мъжете как да флиртуват успешно. Показваме и двете страни на нещата и всеки избира сам за себе си.
- Скоро ще излезе документален филм за теб. Разкажи малко повече за този проект.
- Това е биографичен филм за мен. В SEXXX се разказва за запознанството ми с Еделвайс, за срещата ни с краля на порното Рикардо Скики, за контакта ни със съпруга на Чичолина, който почина миналата година. Разказвам за флирта, за комуникацията между половете, за табутата в секса и голотата. Режисьор е журналистът Иво Тодоров, който освен че е писател и тв продуцент, наскоро се кандидатира за генерален директор на БНР. Неговата амбиция е филмът да бъде готов преди лятната ваканция.