Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Психологът Росен Йорданов
Психологът Росен Йорданов

"Наркобосовете, които живеят с миски, обикновено имат нарцистични проблеми.
Те не искат да се адаптират към реалността, живеят в измислен свят, който трябва да бъде поддържан, а част от атрибутите за това са голям мерцедес, дълга яхта и красива миска.
Тези мафиоти живеят със замъглено съзнание - анализира зам.-директорът на Института по психология на МВР Росен Йорданов. - И колкото и цинично да звучи, красивите жени са част от тази илюзия, защото притежаването на тази красота ласкае наркобоса. Той е уверен, че така всички го мислят за голям и успял пич.
От друга страна пък, тези хубави жени също имат силна нужда да поддържат свой измислен свят. И тази илюзия се поддържа лесно,
когато се вдига рязко стандартът на живота
Това може да се случи, разбира се, чрез хора с големи финансови възможности.
Миските отлично разбират, че външността твърде често е единственото нещо, което могат добре да изтъргуват. Ако имат голям късмет, те може да се обвържат с богаташи, които са спечелили милионите си по малко по-честен начин. В много случаи обаче миските стават любовници точно на мафиоти.
Тази тенденция е валидна по цял свят, но е особено актуална за българите, които са нация с наранено его. Този наш комплекс за малоценност кара много хора да изкачват твърде бързо социалната стълбица, за да се отърват от мизерната среда. Този рефлекс е много силно заложен при българите и симбиозата между наркобосове и миски е само един пример за това.
И двете страни в тази връзка - и мафиотът, и красивата жена, са избрали по-лесния път да успеят, да се наложат в обществото, като експлоатират и ползват благата на хората от другата реалност.
Твърде често точно при тях има една силна показност, защото, заслепени от илюзията,
те имат нужда от демонстративна парадност
Трябва да покажат колко бързо и много са забогатели.
Наркобосът е избрал престъпен начин да натрупа тези пари. Така той реално събира власт и самочувствие чрез незаконен бизнес. Това е единственият начин, защото с нормални професии като например психолог, журналист, инженер, това няма как да се случи.
А рефлексът на мафиота да натрупа бързо власт и самочувствие е свързан точно с нежеланието му да приеме реалността. Този човек живее с илюзорна представа за самия себе си и трябва постоянно да я подхранва и поддържа.
Затова наркобосовете са суетни, ласкаят се много, имат се за голяма работа, независимо дали го крият, или не. Но за да може вече да натрапят цялата тази тяхна си реалност и върху нас, имат нужда от лимузините, яхтите и миските.
И всичко това е част от нашата културна среда. В България тя за съжаление е много, много порно.

 

По света хубавиците им носят сифилис

Безспорно Мерилин Монро е най-известната гангстерска любовница в Холивуд. Макар че компанията на мафиотите са търсили Елизабет Тейлър, Ава Гарднър и много други известни и най-вече неизвестни холивудски актриси.
Последните разкрития около мистериозната смърт на Мерилин Монро обаче доказват, че в последните си часове е била с мафиотския бос Сам Джанкана. Бруталният Момо, който си пробива път в Коза Ностра, като екзекутира Ал Капоне, бил влюбен до уши в Мерилин.
Искал дори да се ожени за холивудската легенда. Със сексапилната актриса го запознава не кой да е, а друг известен приятел на мафията - Франк Синатра. По това време най-бленуваната блондинка се опитвала да отмъсти на любовника си Джон Кенеди.
В плана за компрометиране на президента помагал Джанкана. Има вероятност Мерилин Монро да се е приближила опасно близо до гангстера и той да я е убил, за да запази честта си. Любовните игри с босовете на мафията са само за виртуозни кучки. Само те оцеляват, загърнати в тежките си палта от визон и диамантени пръстени. Всепризнатата кралица на мафията обаче се казва не Мерилин, а Вирджиния Хил.
Тя все още не е детронира като най-успешната любовница на страховитите американски гангстери. Историята започва банално. Проститутка е, но мечтае да бъде звезда в Холивуд. Не успява да впечатли босовете на киното с перфектните си мерки и километричните си крака, но спечелва обожанието на Ал Капоне, Франк Нити и Джо Адонис.
Докато разкрива качествата си в леглата на мафиотите, красавицата завзема сърцето на безпощадния Бени Сийгъл-Бъгси, известен като краля на Лас Вегас. Тяхната история не е само секс и пари. Въпреки че гангстерът успокоява страстната Вирджиния Хил с няколко апетитни имота в Холивуд. По нелепо стечение на обстоятелствата обаче той е застрелян на дивана с флорални мотиви - в апартамента, който любовницата му отдава под наем на холивудски знаменитости.
Босовете на мафията обичат компанията на красиви жени, но рядко допускат близо до бизнес аферите си някоя от тях. Изключение прави Вирджиния Хил. Години наред Ал Капоне се доверява като куриер, а веднъж дори я ползва и за личен счетоводител.
Всъщност мафиотите си падат по ефектни момичета от баровете, от които получават наслада, но и коктейл от болести. Капо ди Тути Капи - Ал Капоне страда тежко от сифилис до края на дните си. Същото сполетява и босовете Лъки Лучано и дон Вито - Вито Дженовезе.
Любовниците обикновено се пазят в тайна и ако престъпят клетвата за вярност, ги намират простреляни в лимузини или луксозните си вани. Този занаят е доходоносен, но убийствено кратък.

Красивата Мерилин Монро
Красивата Мерилин Монро
УНИВЕРСАЛНА: Вирджиния Хил била и любовница, и куриер, и дори счетоводител на Ал Капоне.
УНИВЕРСАЛНА: Вирджиния Хил била и любовница, и куриер, и дори счетоводител на Ал Капоне.
ЧЕСТ: Босът Сам Джанкана бил с Мерилин в последните  часове.
ЧЕСТ: Босът Сам Джанкана бил с Мерилин в последните часове.
НА КОНВЕЙР: И Краля на Лас Вегас Бени Бъгси прекарвал често нощите с Вирджиния Хил.
НА КОНВЕЙР: И Краля на Лас Вегас Бени Бъгси прекарвал често нощите с Вирджиния Хил.
ЖЕРТВА: Ал Капоне страда от сифилис до края на живота си.
ЖЕРТВА: Ал Капоне страда от сифилис до края на живота си.