4 планети танцуват през май

30.05.2011;

Гигантски житен кръг от 21 юни 2009 г. представя съвършено точно рядка планетарна конфигурация, която ще наблюдаваме на 1 юни 2011 г. по време на новолуние.

В нарисуваната от леко прегънатите стебла "картина" е отразен и нов, неизвестен астрономически обект Х в Слънчевата система.

Сложните изображения се появяват на три фази в продължение на една седмица сред нивите на Милк Хил, Южна Англия.

"Оттогава изминаха 2 години и ние чак сега схващаме посланието и звездната карта. Спомнете си как между 2005 и 2007 се появиха пиктограми, представящи светлинното шоу на кометата Холмс в периода 23-24 ноември 2007 г., когато тя стана видима с просто око чак от съзвездието Персей. Интересното тук е, че "художникът" е поставил загадъчния обект Х между Марс и Юпитер. Той не е нито Холмс, нито кометата Еленин!" - коментира австралийският учен д-р Хорас Дрю от Калифорнийския технологичен институт, експерт по

теория на кодирането

кристалография и молекулярна биология. Дрю работи от 2002 г. върху феномена "житни кръгове" и ги тълкува чрез астрономически символи и събития. През 2002 г. е извикан във Великобритания, за да изследва формация, олицетворяваща ДНК, изникнала на 50 км от Кеймбридж. Сред живописните геометрични фигури Дрю съзира астрономически знаци и кодирани текстове. В първия си етап "картата" от 21 юни 2009 г., изографисана върху Милк Хил, показва "астрономически секстант" с 5 различни планетарни орбити, "закачени" за него, плюс Земята и Луната. "Фактът, че са прикрепени за секстанта, означава, че в бъдеще трябва да търсим в небето

5 ярки планети

строени в ред. Малко по-късно, на 23 юни 2009 г., схемата се усложни с втора фигура. Отдясно изникнаха "височинни индикатори", ориентиращи къде над хоризонта да очакваме обектите. №1 бе ниско в небето, №2 и 3 стояха на средна височина, докато планетата Х и №5 бяха най-отгоре. Земята липсваше, следователно наблюдателят е върху нея. Очевидно планета №1 e Луната, №2 - Меркурий, №3 - Венера, №4 - Марс и №5 - Юпитер" - обяснява австралиецът. Невидимият "архитект" е оставил място и за по-малък обект между планети №3 и 4, който Хорас кръщава

"Планета Х"

Той е заобиколен от двоен кръг, вероятно за да се подчертае неговото значение. Съгласно картата неизвестното небесно тяло е разположено между Марс и Юпитер и вероятно ще може да се види от Земята между Венера и Марс. Същата рядка подредба на 5 планети се очаква на 1 юни 2011 г., когато настъпва новолуние. Четирите планети, заедно с Луната, ще бъдат ясни и забележими на изгрев слънце в Сидни, Австралия, и 10 часа по-късно в Южна Англия. В този ден те ще се "строят" по много интересен начин. Луната ще е близо до хоризонта на ниска височина, Меркурий и Венера ще го следват на средна, а Марс и Юпитер ще се извисяват най-отгоре. Относителните им височини и позиции, измерени със секстант, за 1-2 юни 2011 г. от Сидни съвпадат с начертаните в житните полета на Милк Хил през 2009 г. "Диаграмата залага на познати обекти в Слънчевата система, за да ни е ясен прочитът є, и указва къде и кога да следим за непознато небесно тяло в новолунието на юни 2011 г. - между Венера и Марс. Третата част от житния кръг е сътворена на 30 юни 2009 г. Тя представя серия от астрономически йероглифи, които са напълно неразбираеми и сякаш с извънземен произход. Кой и какво се е опитвал да ни каже, ще разберем скоро.

Сходен символ

бе изрисуван на хълма Блу Бел през август 2005 г. и той предсказваше как кометата 17P Холмс ще увеличи яркостта си с 400 000 пъти през октомври 2007 г. и ще бъде видима с невъоръжено око" - допълва Дрю, който работи заедно със Стюарт Дайк и Оливиер Морел от британската група за изследване на феномена "Кроп съркъл кънектър".

Извънземният текст с непонятните символи се е простирал в зелените ниви на Милк Хил върху 500 метра. Според учения е невъзможно човешка ръка да го "изпише" за няколко часа. "До 30 април 2011 г. Луната, Меркурий, Венера, Марс и Юпитер се виждаха от Земята подредени линейно - припомня Хорас Дрю. - През май започнаха да изпълняват т. нар. "Танц на четирите планети - 2011" - рядко небесно явление, при което всеки ден са в различни комбинации, видими преди изгрев слънце. "Танцът" им от 1-2 юни 2011 г., заедно с Луната, няма да се повтори скоро."

"Цвете" от символи в Ява

ПОСЛЕДНИТЕ житни кръгове от 2011 г. са от Холандия (4), САЩ (2), Мексико (1), остров Ява - Индонезия (4) и Великобритания (1).

Индонезийският от май 2011 г. е образуван в оризово поле на селището Чикаранг, Западна Ява. Теренът е обходен и заснет от уфологичната организация UFOnesia, а нейният директор Мухамад Ирфан е предоставил дори видеозапис на британците от "Кроп съркъл кънектър". Месеци по-рано, на 23 януари 2011 г., гигантска фигура изниква също в оризовите ниви на селцето Красакан в Слеман, област Йогякарта, известна с уникалните си религиозни паметници. Цялото изображение прилича на цвете от планети и траектории, затворени в кръг с диаметър 25-30 метра. "Немислимо е формите да са изваяни така съвършено от човек, природна сила или от животно!" - убеден е местният жител и очевидец Кахйо Утомо пред индонезийската новинарска агенция "Темпоинтерактив".

"Не сме сигурни дали символите не са свързани с поява на НЛО или с естествен феномен. Ден преди това постъпиха съобщения за необичайни миниторнада" - допълва шефът на полицейското управление в Слеман командир Иуан Рамайни, който е започнал разследване. Хипотезата за тях е отхвърлена от началника на Агенцията по метеорология, климатология и геология в Йогякарта Бади Уалуйо. Той е категоричен: два дни преди феномена в цялата провинция и околните райони не са регистрирани торнада, нито необичайни атмосферни аномалии.

Еленин - кометата на странните съвпадения

Едноименната комета е открита от руския астроном Леонид Еленин на 10 декември 2010 г. и е записана с наименованието C/2010 X1 (Elenin).

Находката е потвърдена на 12 декември от американски и японски учени. Леонид е сътрудник в Института за приложна математика "Мстислав Всеволодович Келдыш" към Руската академия на науките. Месеци по-късно аржентинският астроном Серджо Токскано официално заявява, че след кометата летят титанични космически кораби, а през зимата, когато ще е най-близо, контактът с тях е повече от вероятен. Еленин опровергава твърденията му, обяснявайки, че тъмните петна върху изображенията са следи от звезди, разтегнати заради движението на камерата. Руснакът е силно обезпокоен от истерията, заляла интернет, блогъри и конспиративни групи, които търсят скрит смисъл в Х-чето на името є, съвпадащо с изписването на планетата Х. Голяма част от тях са убедени, че самият Еленин е измислена личност, на снимките с обекта се виждат и корабите, а ЦРУ и Федералната служба за безопасност на Руската федерация вече са построили секретни убежища в очакване на нейното пришествие. На 16 октомври 2011 г. Еленин ще наближи Земята максимално на разстояние от 34,9 млн. км.

"Догадките и съмненията в конспиративните форуми не стихват. В нета се откриват само 2 снимки на астронома. Първото му име напомня за леонидите, кръстени на съзвездието Лъв (Leo) - метеоритният поток, на който се любуваме на всеки 33 години. Съкращението E.L.E. е често срещано в науката и наистина означава "събитие, водещо до масово унищожение" или "масово измиране". Nin на шумерски се превежда с "богиня". Именно върху шумерски каменни плочи е изписано името Нибиру, наближаващ Земята на всеки 3600 години.

"Х-ът от наименованието на кометата, асоцииран с Планетата Х, е чисто съвпадение" - потвърждава Леонид.

Легендарната Планета Х е предполагаем голям обект в края на Слънчевата система, често наричан Нибиру. През 1987 г. НАСА официално признава възможността да съществува 10-та планета. Едно от доказателствата за нея е необяснимото "поведение" на два от космическите апарати "Вояджър". Когато наближават границата на Слънчевата система, "те се отклоняват от траекторията си, която е предварително изчислена въз основа на известните небесни тела и техните гравитационни взаимодействия.

Още от Разследване

Легендарният Боб Удуърд, свалил Никсън, е на път да събори и Тръмп

l В новата си книга героят от “Уотъргейт” разкрива шокиращи подробности: l Как президентът наредил на шефа на Пентагона да ликвидира Башар Асад l “Умственият му капацитет е като на петокласник”,

Офицер от разузнаването разказва как ДС участва в преврата срещу Тодор Живков

РЪКОВОДСТВОТО на българското разузнаване е съпричастно към преврата срещу Тодор Живков на 10 ноември 1989 г. Този малко известен факт разкри пред "168 часа" офицерът от Първо главно управление (ПГУ

Секретен доклад твърди: Саудитска Арабия стои зад атентатите от 11 септември. Подозират, че тогавашният президент Джордж Буш е знаел за заговора

На 15 юли най-накрая бяха разсекретени 28 страници от официалния доклад за атентатите от 11 септември. Това съвпадна с опита за военен преврат с Турция и така медиите не обърнаха внимания на тези

Доналд Тръмп тайно обмислял преврат срещу президента на Венецуела Николас Мадуро

Представители на администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп са се срещали тайно с венецуелски военни, настроени срещу сегашния държавен глава Николас Мадуро, за да обсъждат свалянето му.

Как може да се прекрои Европа. Размяната на територии между Сърбия и Косово може да отприщи конфликти в Кипър, Гърция, Румъния, Словакия и Испания

 Ако Брюксел допусне сделката, ще има нов конфликт на Балканите, опасяват се анализатори Може ли границите на Балканите отново да бъдат променени? Дълго време това беше немислимо с оглед

Ветко Арабаджиев е агент на ДС от 1989 г. Под името Стефан, той сътрудничил на МВР Пловдив

Вълчо (Ветко) Арабаджиев е вербуван за агент на ДС в средата на 1989-ата година. Няма данни за това кога е снемане от действащ оперативен отчет, пише flagman.

Шофьорът на автобуса: Живот назаем

l Григор Григоров е бивш полицай, но има 3 акта и 7 фиша l Купува си бус, но той веднага изгаря в сервиз Шофьорът на автобуса ковчег Григор Григоров винаги е живеел на кредити.

Кървав август: Загиналите са 72-ма души - с 18 повече от миналата година

l Загиналите са 72-ма души - с 18 повече от миналата година l Щастлива случайност е, че във фаталния ден внуците не придружавали бабите и дядовците си,

Защо боядисаните мъже изглеждат еднакво - от Бенчо до Тръмп

Специалисти: Суетният навик невинаги води до желания резултат, а може да предизвика и оплешивяване Каква е причината мъжете, които си боядисват косите - от Бенчо Бенчев през Берлускони,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.